ΑρχικήinetRTX 2070 Max-Q: Αποτελέσματα Benchmark που ξεσηκώνουν!

RTX 2070 Max-Q: Αποτελέσματα Benchmark που ξεσηκώνουν!

Το πρώτο benchmark της Nvidia RTX 2070 Max-Q κυκλοφόρησαν. Τα νούμερα μας δείχνουν το τι πρέπει να περιμένουμε από τα νέα αυτά chip που θα κυκλοφορήσουν στο CES το 2019, καθώς  θα είναι τα πρώτα chip γραφικών για laptop που θα κάνουν χρήση GDDR6 μνήμης σε συνδυασμό με την τεχνολογία ray tracing.

2070

Τα notebook που θα έχουν την RTX 2070 MAX-Q θα είναι υψηλών προδιαγραφών gaming συστήματα που θα κυμαίνονται ανάμεσα σε αυτά με τις RTX 2060 και RTX 2080. Η νέα κάρτα φημίζεται ότι θα διαθέτει 2304 cuda cores και clock speed στα 1300 MHz. Η VRAM του chip θα είναι στα 8GB GDDR6!

Από το benchmark που κυκλοφόρησε στο Fantasy XV benchmark databased μπορούμε να δούμε ότι το νέο chip είναι όσο δυνατά είναι οι GTX 1080 και RX VEGA 64 των προηγούμενων γενιών. Ενώ γνωρίζουμε ότι ένα μόνο benchmark δεν είναι αρκετό για να μας πείσει ότι μία κάρτα γραφικών είναι δυνατή, παραμένουμε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα του benchmark, για τον λόγο ότι ένα chip με αρκετούς περιορισμούς σε θερμοκρασίες και clockspeed αποδίδει το ίδιο (ή καλύτερα) από τις πιο δυνατές κάρτες της προηγούμενης γενιάς.

Η RTX 2070 Max-Q μάζεψε 3080 πόντους στο benchmark του Final Fantasy XV, ξεπερνώντας την RX VEGA 64 που έφτασε τους 2919 πόντους, αλλά και την GTX 1080 που έφτασε τους 2892. Μάλιστα πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες της 2070 θα είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτές την Titan X.

Τα νούμερα που κυκλοφόρησαν είναι σίγουρα ενθαρρυντικά και σίγουρα θα δώσουν στην Nvidia ακόμα μεγαλύτερο μέρος της αγοράς καθώς από ότι φαίνεται, για την ώρα, η σύγκριση μεταξύ καρτών της Nvidia και της AMD είναι αδύνατη.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS