ΑρχικήinetΈρχονται τα MacBook Pro με κάρτες γραφικών VEGA

Έρχονται τα MacBook Pro με κάρτες γραφικών VEGA

Μέσω της ανακοίνωσης που έκανες εχτές η Apple για τα ανανεωμένα iPad Pro, MacBook και Mac mini, έγινε και μια «σιωπηλή» ανακοίνωση για την σειρά MacBook Pro, η οποία σύντομα θα κυκλοφορήσει με ισχυρότερη κάρτα γραφικών. Η Apple θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα του MacBook Pro, τα οποία για πρώτη φορά θα έχουν chip γραφικών της σειράς AMD Radeon Pro Vega, οπού και θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθούν σε φορητές συσκευές της Apple.

MacBook Pro

Σύμφωνα με ισχυρισμούς της Apple, η χρήση της σειράς VEGA της AMD, θα αύξηση την απόδοση κατά 60% σε σχέση με τα μοντέλα που κυκλοφορούν μέχρι και σήμερα. Προς το παρών, το ισχυρότερο μοντέλο που έχει ανακοινωθεί ότι θα χρησιμοποιούν τα καινούρια MacBook Pro, είναι η Radeon Pro 560X. Οι κάρτες VEGA 56 και 64 είναι ήδη διαθέσιμες για τα iMac Pro, και προορίζονται για την δημιουργία εικόνας και ήχου καθώς και για τους πολύ απαιτητικούς επαγγελματίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη τιμή που θα έχουν τα ανανεωμένα MacBook Pro, αλλά γνωρίζουμε ότι θα μπορεί κάνεις να τα παραγγείλει εντός του Νοεμβρίου. Επίσης η Apple ανακοίνωσε μια νέα GPU-Boosting λύση για τους νέους ιδιοκτήτες MAC, την οποία αποκαλεί Blackmagic eGPU Pro.

Το νέο αυτό εξωτερικό dock θα δέχεται κάρτες γραφικών που προορίζονται για desktop Υπολογιστές και θα αυξάνει δραματικά τις επιδόσεις των MAC, αρκεί να έχουν μια θύρα thunderbolt 3. Το νέο BlackMagic θα είναι εξοπλισμένο με την RX VEGA 56 και θα διαθέτει επιπλέον θύρες επέκτασης. Αναλυτικά θα έχει δυο thunderbolt 3, τέσσερα usb 3, ένα HDMI 2.0 και ένα Displayport 1.4.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS