ΑρχικήReviewsΤο Ultra Stream HDMI είναι ο κωδικοποιητής streaming που θέλετε

Το Ultra Stream HDMI είναι ο κωδικοποιητής streaming που θέλετε

streamingΣτο φετινό NAB 2018 που θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου, η Magewell θα παρουσιάσει τον νέο κωδικοποιητή streaming, Ultra Stream HDMI, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να κάνουν streaming, αλλά μπορεί να έχουν πολύ λίγες τεχνικές γνώσεις. Παρέχοντας μια ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα εύκολο στη χρήση σύστημα streaming με χρήση HDMI.

Αφαιρώντας την ανάγκη για ένα φορητό υπολογιστή ή μια διασύνδεση που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης για να ρυθμίσετε τον streamer, η Magewell σχεδίασε το σύστημα που θα ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Bluetooth στην εφαρμογή iOS ή Android που έχει προεγκατασταθεί με την δωρεάν εφαρμογή Magewell. “Αφού ρυθμιστούν οι παράμετροι ασφάλειας, κωδικοποίησης και προορισμού, η εγγραφή και το live streaming μπορούν να ξεκινήσουν και να σταματήσουν άμεσα με φυσικά κουμπιά στη μονάδα Ultra Stream ή μέσω εικονικών κουμπιών στην εφαρμογή.”

Ο κωδικοποιητής υποστηρίζει επίσης εισόδους 4K HDMI σε 60fps με subsampling χρώματος 4: 2: 0, μετατρέποντάς τες αυτόματα σε HD για εγγραφή και streaming και είναι το πρώτο από τα πολλά σχεδιασμένα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την οικογένεια Ultra Stream. Η τεχνολογία Ultra Stream HDMI καταγράφει, κωδικοποιεί και μεταδίδει βίντεο έως και 1080p 60 μέσω σύνδεσης εισόδου HDMI από μια μεγάλη ποικιλία πηγών βίντεο, όπως Blu-ray players, κονσόλες παιχνιδιών και βιντεοκάμερες.

“Ενώ ο συνδυασμός των συσκευών λήψης με το λογισμικό από τους συνεργάτες μας συνεχίζει να προσφέρει ισχυρά οφέλη, πολλοί πελάτες χρειάζονται μια συμπαγή, αυτόνομη συσκευή streaming που δεν απαιτεί ρύθμιση ή χρήση υπολογιστή”, δήλωσε ο Nick Ma, Διευθύνων Σύμβουλος στη Magewell. “Το Ultra Stream HDMI είναι ιδανικό για αυτούς τους χρήστες, ιδιαίτερα για εκείνους με περιορισμένη τεχνική εμπειρία. Τα smartphones είναι σχεδόν πανταχού παρόντα, κάνοντάς τα μια φυσική και διαισθητική διεπαφή για τον έλεγχο ενός κωδικοποιητή. Το Ultra Stream HDMI ενισχύει το ρόλο των smartphones στην παραγωγή και κοινή χρήση περιεχομένου στο Διαδίκτυο και όσοι είναι εξοικειωμένοι με μια σύγχρονη κινητή συσκευή μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν και να ελέγξουν τη λειτουργία του κωδικοποιητή μέσα σε λίγα λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρεις προδιαγραφές, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Magewell.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS