ΑρχικήsecurityOxygenOS 9.0.10: Νέο update για το OnePlus 6T με πολλές βελτιώσεις!

OxygenOS 9.0.10: Νέο update για το OnePlus 6T με πολλές βελτιώσεις!

Η OnePlus δεν παραβλέπει ποτέ την τακτική κυκλοφορία software updates για τα τηλέφωνα της. Αυτή τη περίοδο αφοσιώνεται στο OnePlus 6T. Ο λόγος για το OxygenOS 9.0.10 update που φέρνει πολλές νέες δυνατότητες για το smartphone. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών περιλαμβάνονται οι βελτιώσεις για το Face Unlock, Nightscape Performance, και τη σύνδεση Wi-Fi.

Η OnePlus κυκλοφορεί το δεύτερο OxygenOS update για το OnePlus 6T που προσφέρει πολλές βελτιώσεις και για την κάμερα του τηλεφώνου. Η OnePlus αποκάλυψε ότι αυτή η ενημέρωση, προς το παρόν, κυκλοφορεί μόνο για περιορισμένο αριθμό χρηστών OnePlus 6T. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχετε λάβει την ενημέρωση μέχρι στιγμής, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο.

OxygenOS

Η ενημερωμένη έκδοση του OxygenOS 9.0.10 συνοδεύεται από το Android security patch Δεκεμβρίου με βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Με λίγα λόγια, με το OxygenOS 9.0.10 update θα βελτιωθούν μερικοί από τους βασικότερους τομείς της συσκευής.

Πληροφοριακά, η OnePlus είναι η κορυφαία premium εταιρεία στην Ινδία, καθώς αφήνει πίσω της την Apple και τη Samsung. Η εταιρεία έχει κερδίσει αυτή τη θέση με τις ρεκόρ πωλήσεις του OnePlus 6 που κυκλοφόρησε φέτος.

Συνολικά, το 2018 ήταν ένα σπουδαίο έτος για τη OnePlus και η εταιρεία προσπαθεί να κάνει το 2019 ακόμα καλύτερο. Την επόμενη χρονιά, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα χρόνια, η OnePlus θα κυκλοφορήσει τρία τηλέφωνα, το OnePlus 5G, OnePlus 7 και OnePlus 7T. Ωστόσο, στην Ινδία, θα προσφερθούν μόνο τα δύο – OnePlus 7 και OnePlus 7T. Ο Pete Lau, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της OnePlus, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα είναι μεταξύ των πρώτων που θα προσφέρουν ένα 5G τηλέφωνο το 2019

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS