ΑρχικήinetOnePlus και McLaren συνεργάζονται για το OnePlus 6T McLaren Edition

OnePlus και McLaren συνεργάζονται για το OnePlus 6T McLaren Edition

oneplusΗ κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone OnePlus και ο κατασκευαστής αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων McLaren, ξεκίνησαν το “OnePlus 6T McLaren Edition”. Σύμφωνα με μια δήλωση της εταιρείας, η νέα συσκευή σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας, γιορτάζοντας ένα κοινό πάθος για την ταχύτητα και τις παρόμοιες φιλοσοφίες των δύο εταιρειών.

Το OnePlus 6T McLaren edition είναι ένας συνδυασμός ταχύτητας και τεχνολογίας, ενώ οι OnePlus και McLaren του έχουν δώσει ένα περίπλοκο σχεδιασμό, για μια δυναμική και ευέλικτη εμπειρία.

“Το OnePlus 6T McLaren Edition είναι εκπληκτικό. Σχεδιασμένο με ακρίβεια και νέα τεχνολογία που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν, είναι η γρηγορότερη και πιο προηγμένη συσκευή μας – η επιτομή της δεξιοτεχνίας. Είναι η αρχή μιας συναρπαστικής συνεργασίας με την McLaren, δίνοντας στους ανθρώπους μια αίσθηση απίστευτης ταχύτητας και απόδοσης “, δήλωσε ο CEO της OnePlus, Pete Lau.

Σύμφωνα με το OnePlus, η απαράμιλλη ταχύτητα βρίσκεται στην καρδιά του OnePlus 6T McLaren Edition, με νέα τεχνολογία, όπως το Warp Charge 30, το νέο πρότυπο φόρτισης του OnePlus. Το Warp Charge 30 πηγαίνει τη γρήγορη φόρτιση σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας διάρκεια μπαταρίας μιας ημέρας σε μόλις 20 λεπτά. Χάρη στα νέα ενσωματωμένα κυκλώματα τόσο στο φορτιστή όσο και στο τηλέφωνο, καθώς και το εξαιρετικά συντονισμένο λογισμικό διαχείρισης ενέργειας, η ροή ισχύος 30 watt στη συσκευή δεν επιβραδύνεται, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται ή παράγει υπερβολική θερμότητα.

Το OnePlus 6T McLaren Edition διαθέτει μια κολοσσιαία μνήμη RAM 10 GB, εξασφαλίζοντας ότι το τηλέφωνο δεν επιβραδύνεται ακόμα και αν πρόκειται για high-end gaming, μαγνητοσκόπηση σε 4K σε 60 fps, επεξεργασία φωτογραφιών εν κινήσει ή γρήγορη εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

Το χαρακτηριστικό χρώμα της McLaren, Papaya Orange,  ξεκινάει από το κάτω άκρο της συσκευής και σβήνει σε μαύρο. Το μοτίβο κάτω από το γυάλινο πίσω μέρος του κινητού βασίζεται στις ίνες άνθρακα της McLaren, την τεχνολογία όλων των αυτοκινήτων της McLaren από το 1981, όταν πρωτοκυκλοφόρησε στο σχεδιασμό αυτοκινήτων της Formula 1, προτού ενσωματωθεί στα επιβατικά αυτοκίνητα της McLaren το 1993. Το Warp Charge 30 περιλαμβάνει ένα καλώδιο στο χρώμα της McLaren.

Με τη συσκευή έρχεται κι ένα βιβλίο με την ιστορία και των δύο εταιρειών και στην έκδοση OnePlus 6T McLaren, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα αποκλειστικά software animations, προσαρμοσμένα στο μοναδικό στυλ και ιστορία της McLaren.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των £ 649 στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ η Ινδία, η Κίνα και τα Σκανδιναβικά κράτη θα είναι τα επόμενα στα οποία θα κυκλοφορήσει.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS