ΑρχικήinetNvidia: Νέοι RTX drivers με σημαντικές διορθώσεις

Nvidia: Νέοι RTX drivers με σημαντικές διορθώσεις

Η Nvidia Κυκλοφόρησε νέους drivers για τις κάρτες γραφικών της, που περιέχουν διορθώσεις για προβλήματα που δημιουργούσαν μέχρι σήμερα οι κάρτες γραφικών της νέας σειράς RTX. Η έκδοση 411.70 είναι η δεύτερη ενημέρωση driver που κυκλοφορεί για την σειρά RTX, και τα release notes αναφέρουν κάποια σημαντικά bugs που έχουν διορθωθεί.

RTX Nvidia Geforce

Εάν χρησιμοποιείται την RTX 2080 και παίζεται PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), τότε θα έχετε παρατηρήσει ανά διαστήματα κάποιο εκνευριστικό flickering (τρεμόπαιγμα) ενώ παίζεται. Τα καλά νέα είναι ότι με τον νέο driver αυτό θα είναι παρελθόν. Ακόμα, για τους χρήστες της RTX 2080 Ti, υπήρχε ένα Bug που καθυστερούσε αδικαιολόγητα το video decoding, το οποίο έχει επίσης επιλυθεί.

Τέλος, για τους χρήστες του Photoshop που κατά την μεγέθυνση μιας εικόνας το πρόγραμμα σταμάταγε να λειτουργεί, έχουμε και για αυτούς καλά νέα. Το συγκεκριμένο bug επηρέαζε όλες τις κάρτες της νέας σειράς, αλλά τώρα φαίνεται να έχει ξεπεραστεί με το νέο driver.

Υπάρχουν ακόμα κάποια μικρά προβλήματα που προκαλούν οι νέες κάρτες γραφικών, αλλά όλα από αυτά είναι εξειδικευμένα και φαίνεται να επηρεάζουν μόνο συγκεκριμένα προγράμματα. Ένα από αυτά συναντάται στον Firefox της Mozilla, οπού ο κέρσορας φαίνεται να «χαλάει» ή εξαφανίζεται όταν περνάει πάνω από συγκεκριμένους συνδέσμους. Οι διορθώσεις λογικά θα έρθουν με το επόμενο update.

Όπως και με τον προηγούμενο driver, έτσι και στον τελευταίο, υπάρχουν ήδη optimized profiles με προεπιλεγμένες προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάποια παιχνίδια, όπως είναι το Assassin’s Creed Odyssey, το FIFA 19 και το Forza Horizon 4.

Μπορείτε να κατεβάσετε τους νέους drivers από το GeForce Experience, ή χειροκίνητα μέσα από το website της Nvidia.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS