ΑρχικήinetΗ Apple φέρνει το Photo App που εκατομμύρια χρήστες iOS περίμεναν

Η Apple φέρνει το Photo App που εκατομμύρια χρήστες iOS περίμεναν

AppΤο καλύτερο χαρακτηριστικό για τις γιορτές, που φέρνει φέτος το App Store, είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα για τις εφαρμογές φωτογραφιών: η δωρεάν, αυτοματοποιημένη εφαρμογή animation φωτογραφιών, που ενσωματώνεται στο Plotaverse.

Η νέα λειτουργία αυτοματισμού της εφαρμογής, επεκτάθηκε παγκοσμίως στο App Store στις 12 Δεκεμβρίου και είναι δωρεάν για λήψη και share. Οι ιδρυτές του Plotaverse έλαβαν υπόψη τους τα χιλιάδες αιτήματα των υποστηρικτών τους και πρόσθεσαν 25 προεπιλογές animation στην εφαρμογή iOS, με περισσότερες να είναι καθ’ οδόν. Όλοι οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν άμεσα κίνηση σε οποιαδήποτε κανονική φωτογραφία, με ένα μόνο πάτημα. Η ομάδα καλλιτεχνών του Plotaverse σχεδίασε επιδέξια κάθε προκαθορισμένη κίνηση για να ζωντανεύει καθημερινές στιγμές, όπως διακοπές, ταξίδια, γάμους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το PlotaTV είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην εφαρμογή Plotaverse, που έχει σαν στόχο να βοηθήσει τους καλλιτέχνες να προωθήσουν τα έργα τους. Οι δημιουργοί animation μπορούν να βλέπουν και να μοιράζονται συμβουλές. Πολλές είναι επίσης και οι διασημότητες που επιλέγουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να δώσουν ζωή στην φωτογραφίες τους, όπως οι Kim Kardashian, Ariana Grande, Gary Vee και Paris Hilton. “Έχω πάθει εμμονή μαζί του” δήλωσε η Hilton στο περιοδικό Elle για το Plotaverse. “Είναι τόσο διασκεδαστικό και μπορείτε να προσθέσετε ένα σωρό πράγματα όπως γκλίτερ, πεταλούδες, ακόμα και φωτιά” δήλωσε για το χαρακτηριστικό PlotaFX της εφαρμογής.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για τις γιορτές, μπορεί να δημιουργηθεί ξεκλειδώνοντας εκατοντάδες κινηματογραφικές επικαλύψεις βίντεο PlotaFX με αγορές εντός εφαρμογής. Θα μπορείτε να προσθέσετε γυαλιστερά στολίδια, πολύχρωμα δώρα, χιόνι και αστραφτερά αστέρια. Πάνω από μισό εκατομμύριο έργα τέχνης από όλο τον κόσμο μπορούν να βρεθούν στην πλατφόρμα κοινής χρήσης υψηλής ανάλυσης Plotaverse.

Επισκεφθείτε το App Store για να κάνετε δωρεάν download του Plotaverse.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS