ΑρχικήinetΤο Mac App Store της Apple αποκτά τελικά το Microsoft Office 365

Το Mac App Store της Apple αποκτά τελικά το Microsoft Office 365

StoreΤο Mac App Store της Apple, για πρώτη φορά, απέκτησε το Microsoft Office 365 suite, για τους χρήστες του MacBook.

Η καταχώρηση του Microsoft Office στο Mac App Store θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν με ευκολία και άνεση τις εφαρμογές της Microsoft, όπως το Word, το Outlook, το Excel, το PowerPoint, το OneNote και άλλα.

Προς υπενθύμιση, νωρίτερα οι χρήστες Mac έπρεπε να κατεβάσουν τις επιθυμητές εφαρμογές της Microsoft από την ιστοσελίδα της Microsoft, το οποίο ήταν μια ταλαιπωρία. Ωστόσο, τώρα αυτή η μακρά διαδικασία φτάνει στο τέλος της.

Ο Phil Schiller, Αντιπρόεδρος του Worldwide Marketing της Apple, δήλωσε: “Η Apple και η Microsoft συνεργάστηκαν για να φέρουν την εξαιρετική παραγωγικότητα του Office σε χρήστες Mac. Τώρα, με το Office 365 στο Mac App Store, είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη και καλύτερη έκδοση του Office 365 για Mac, iPad και iPhone”.

Το Microsoft Office 365 suite θα είναι διαθέσιμο στο Mac App Store δωρεάν για ένα μήνα.

Μετά από αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο παραλλαγών: την προσωπική έκδοση για 70$ ετησίως και την αναβαθμισμένη Home έκδοση για 100 $ ετησίως, η οποία έχει προσθέσει χαρακτηριστικά ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.

Επιπλέον, το Microsoft Office 365 υποστηρίζει επίσης συγκεκριμένες λειτουργίες Mac, όπως Dark Mode και Continuity Camera στο macOS, MacBook Pro Touch Bar και Trackpad της Mac.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS