ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft ανακοινώνει την έκδοση 1901 του Microsoft Office για Windows

Η Microsoft ανακοινώνει την έκδοση 1901 του Microsoft Office για Windows

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα preview του Office για τους χρήστες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Insider.

Η έκδοση του Microsoft Office 1901 (build 11231.20080) επιτρέπει στους συνδρομητές του Office 365 να δοκιμάσουν εκ των προτέρων την ενημέρωση δυνατοτήτων του Ιανουαρίου 2019, καθώς η γιγαντιαία εταιρεία του λογισμικού αναμένεται να κυκλοφορήσει αρκετές βελτιώσεις αυτό το μήνα.

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft επεκτείνει την υποστήριξη χαρακτηριστικών @mention στο PowerPoint και στο Word. Αυτή η συγκεκριμένη λειτουργία κυκλοφόρησε πέρυσι και σας επιτρέπει να προσθέσετε σχόλια σε ένα έγγραφο, όπου άλλοι χρήστες, όπως οι συνάδελφοί σας, μπορούν να δουν.

Η υποστήριξη @mention είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για συνεργασία και στην συγγραφή, και ξεκινώντας με αυτήν την ενημέρωση, είναι διαθέσιμη τόσο στο Word όσο και στο PowerPoint. Επιπλέον, το Microsoft Excel λαμβάνει επίσης αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, καθώς και υποστήριξη για σχόλια.

Η Microsoft εφαρμόζει επίσης μια νέα επιλογή αναζήτησης για να βοηθήσει τους χρήστες να αναζητήσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο στα έγγραφά τους σε Word, Excel και PowerPoint.

“Ψάχνετε για ένα αρχείο στο οποίο εργαστήκατε πρόσφατα; Απλά πληκτρολογήστε μερικές λέξεις-κλειδιά στο πλαίσιο αναζήτησης στο Backstage (File > Home page) για να βρείτε το αρχείο που αναζητάτε “εξηγεί η εταιρεία.

Επιπλέον, η έκδοση του Office 1901 συνοδεύεται από βελτιώσεις που αφορούν την προσβασιμότητα. Το Word, το Excel και το PowerPoint έρχονται τώρα με μια νέα λειτουργία στο Review> Check Accessibility που σαρώνει τα έγγραφά σας και παρέχει μια σε βάθος ματιά στο περιεχόμενό σας για να σας βοηθήσει να φτιάξετε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις.

Το Outlook αποκτά δύο διαφορετικές ενημερώσεις σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Πρώτα απ ‘όλα, η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον GIF, ώστε να συμπεριλάβετε κινούμενα σχέδια στα email σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε την κρυπτογράφηση των email ρυθμίζοντας τις επιλογές ασφαλείας από Options > Encrypt.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι βελτιώσεις κυκλοφορούν στους συνδρομητές του Office 365 και βρίσκονται σε στάδιο preview, με την εμφάνιση στο κοινό να αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες για όλους τους πελάτες.

 

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS