ΑρχικήinetΑυτοματοποιήστε τα πάντα και γίνετε «μάγος» του Excel με αυτό το online...

Αυτοματοποιήστε τα πάντα και γίνετε «μάγος» του Excel με αυτό το online μάθημα

μάθημαΤο Microsoft Excel μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Μπορεί να οργανώσει και να χειριστεί τα δεδομένα σας, να εκτελέσει μαθηματικές λειτουργίες, να δημιουργήσει επαγγελματικές εκθέσεις και να εκτελέσει μία ποικιλία άλλων διοικητικών εργασιών. Μέ λίγα λόγια το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να στείλει ένα γραπτό μήνυμα.

Πριν κάνετε λοιπόν το λάθος να συνθέσετε ένα SMS σε ένα υπολογιστικό φύλλο, εκπαιδεύστε τον εαυτό σας σε όλα τα πράγματα που μπορεί να σας προσφέρει το Excel, με αυτό το πρόγραμμα Excel για αρχάριους. Δεν είναι απλώς ένα μοτίβο στις βασικές λειτουργίες του Excel. Είναι ένα μάθημα που αφορά τη γλώσσα προγραμματισμού του Excel, VBA, που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε σύνθετα καθήκοντα με λίγο προγραμματισμό.

Μήπως σας φοβίζει η λέξη “προγραμματισμός”; Χαλαρώστε, αυτό το μάθημα απευθύνεται σε αρχάριους όπως εσείς. Θα έχετε πρόσβαση εφόρου ζωής σε δέκα διαφορετικά μαθήματα και μια πλήρη ώρα περιεχομένου που θα σας διδάξει πώς να γράφετε σύνθετους αριθμούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Θα ανακαλύψετε χρήσιμες δεξιότητες όπως το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σειρές και φύλλα εργασίας για να χειριστείτε δεδομένα, να μετατρέψετε μια λίστα αριθμών τηλεφώνου σε τυπική μορφή, να καταγράψετε ακολουθίες δράσης σε μακροεντολές και πολλά άλλα.

Συνήθως κοστίζει $ 99, αλλά τώρα το μάθημα αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για $ 9.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS