ΑρχικήinetΧρήστες iPhone παραπονιούνται για τυχαία ενεργοποίηση του φακού

Χρήστες iPhone παραπονιούνται για τυχαία ενεργοποίηση του φακού

iPhone Ποτέ δεν υπάρχει ησυχία στον κόσμο της Apple, ειδικά αυτή τη στιγμή που η εταιρεία περνάει μερικές πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του ότι οι πωλήσεις iPhone είναι χαμηλότερες από τις αναμενόμενες.

Αλλά οι πελάτες βρίσκουν πάντα τα πιο απροσδόκητα προβλήματα στα προϊόντα της Apple, οπότε δεν θα έπρεπε να προκαλεί τόσο μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι κάποιοι διαμαρτύρονται τώρα για τυχαία ενεργοποίηση του φακού στα iPhones τους.

Μια αναφορά από την USA Today αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες iPhone, που ισχυρίζονται ότι αυτή η λειτουργία είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιηθεί από την οθόνη κλειδώματος, γιατί η Apple έχει τοποθετήσει μια συντόμευση στην κύρια οθόνη. Με άλλα λόγια, μια λειτουργία που υποτίθεται ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμη μετατρέπεται σε ένα ενοχλητικό πράγμα, διότι είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιηθεί  ο φακός.

Η Apple δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει το πρόβλημα

Η αναφερθείσα έκθεση υποστηρίζει ότι πολλοί χρήστες περπατούν στο δρόμο με το φακό ενεργοποιημένο στην τσέπη τους, και το αντιλαμβάνονται μόνο όταν προειδοποιούνται από άλλους ότι ένα φως λάμπει πίσω από τα ρούχα τους.

Φαίνεται ότι σχεδόν 500 χρήστες iPhone έχουν ήδη αναφέρει το πρόβλημα στην Apple, αλλά δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει επίσημη δήλωση από την εταιρεία. Και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ, καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας δεν κάνει λόγο για τέτοια τυπικά ζητήματα, αλλά τα διορθώνει ήσυχα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όπως φαίνεται, το πρόβλημα βρίσκεται ως επί το πλείστον στα νέας γενιάς iPhone, ξεκινώντας με το iPhone X και συνεχίζοντας με το iPhone XS και το iPhone XR. Η USA Today αναφέρει ότι οι πρώτες αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο χρόνο, λίγο μετά την κυκλοφορία του iPhone X, αλλά ο αριθμός των καταγγελιών είναι σημαντικά υψηλότερος φέτος μετά την εισαγωγή των νέων μοντέλων.

Προς το παρόν, αν βρεθείτε με το φακό ενεργοποιημένο στην τσέπη σας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι απενεργοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του κλικ στο εικονίδιο του φακού στην οθόνη κλειδώματος ή ζητώντας από τη Siri να το κάνει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS