ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Apple Vision Pro;

Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Apple Vision Pro;


Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε το Apple Vision Pro headset. Μην αποσυνδέετε την μπαταρία στο Apple Vision Pro για να το τερματίσετε!

Apple Vision pro

Η επανεκκίνηση ενός iPhone ή ενός Mac μπορεί να εξαλείψει τυχόν software προβλήματα και να αποφύγει απρόοπτες διακοπές κατά τη χρήση των υπολογιστών.

Διαβάστε περισσότερα: VR headsets: Η “μάχη” μεταξύ Apple Vision Pro και Meta Quest 3

Το Apple Vision Pro δεν διαφέρει, καθώς παραμένει και αυτό ένας αυτόνομος υπολογιστής που απλώς φοριέται στο κεφάλι. Μερικές φορές, αν μια εφαρμογή αντιμετωπίζει προβλήματα, η επανεκκίνηση ολόκληρης της συσκευής μπορεί να βοηθήσει να επανέλθει η ομαλή λειτουργία.

Πώς να τερματίσετε τη λειτουργία του;

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα το Digital Crown και το Top Button, μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό του κουμπιού λειτουργίας. Αναζητήστε το κουμπί λειτουργίας στην οθόνη, κάντε μια “κίνηση τσιμπήματος” και σύρετε το κουμπί προς τα δεξιά.

2. Εναλλακτικά, επιλέξτε Ρυθμίσεις, στη συνέχεια Γενικά και έπειτα Τερματισμός λειτουργίας. Αναζητήστε το κουμπί λειτουργίας στην οθόνη και σύρετε το ρυθμιστικό προς τα δεξιά, χρησιμοποιώντας την “κίνηση του τσιμπήματος”.

3. Τρίτον, μπορείτε να πείτε “Siri, απενεργοποίησε το Apple Vision Pro”.

4. Αν οι προηγούμενες προσπάθειες αποτύχουν, αφαιρέστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας της μπαταρίας από τον ιμάντα ήχου.

Πώς να το ενεργοποιήσετε;

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Top Button για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην μπροστινή οθόνη. Μετά από περίπου ένα λεπτό, θα ακούσετε επίσης έναν ήχο που υποδεικνύει ότι είναι έτοιμο για χρήση.

2. Αν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συσκευή με τους προηγούμενους τρόπους, εκτός από το να το αποσυνδέσετε από την τροφοδοσία, μπορείτε ακόμα να κάνετε μια αναγκαστική επανεκκίνηση, όπως και με τα άλλα hardware της Apple.

Apple Vision Pro

Δείτε ακόμη: Η Meta είναι «αισιόδοξη» για το Apple Vision Pro

Πώς να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση;

1. Κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα το Digital Crown και το Top Button.

2. Συνεχίστε να κρατάτε πατημένα τα κουμπιά όσο εμφανίζονται οι εφαρμογές αναγκαστικής εξόδου στην οθόνη και το ρυθμιστικό τροφοδοσίας. Συνεχίστε να τα κρατάτε πατημένα μέχρι να γίνει μαύρη η οθόνη.

3. Αφού απελευθερωθεί, το λογότυπο της Apple θα εμφανιστεί στην μπροστινή οθόνη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πηγή: appleinsider.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS