ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε τα δημόσια και ιδιωτικά βίντεο από το Facebook;

Πώς να κατεβάσετε τα δημόσια και ιδιωτικά βίντεο από το Facebook;

κατεβάσετε

Η κοινή χρήση βίντεο και φωτογραφιών αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά του Facebook. Και η ίδια η πλατφόρμα, φροντίζει ώστε να είναι αρκετά ανταγωνιστική, κυρίως για το YouTube, όταν πρόκειται για περιεχόμενο βίντεο.

Η λήψη βίντεο από το Facebook ωστόσο, δεν είναι κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και οι τρόποι να το κάνετε, δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο το κατέβασμα βίντεο από το YouTube.

Πώς θα κατεβάσετε βίντεο από το Facebook;

Το Getfbstuff.com είναι ένα online πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook, το οποίο σας βοηθά να κατεβάσετε βίντεο σε όλα τα είδη συσκευών. Δεδομένου ότι είναι μια online εφαρμογή, υποστηρίζει τα Windows 10, Mac OS X, Ubuntu και όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως πρόγραμμα λήψης ιδιωτικών βίντεο από το Facebook.

Πώς θα κάνετε λήψη δημόσιων βίντεο;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κατεβάσετε δημόσια βίντεο από το Facebook:

  1. Επιλέξτε τη διεύθυνση URL του επιθυμητού βίντεο στο Facebook.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το βίντεο που προσπαθείτε να κατεβάσετε φιλοξενείται σε διακομιστές Facebook και ότι είναι δημόσιο, καθώς είναι το πιο σημαντικό βήμα (η διεύθυνση URL των δημόσιων βίντεο μοιάζει κάπως έτσι: https://www.facebook.com/video.php?v=921674917…). Στη συνέχεια κάντε δεξί κλικ και ανοίξτε το βίντεο σε μια νέα καρτέλα. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο.
  3. Ανοίξτε το πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook.
  4. Μεταβείτε στον παραπάνω σύνδεσμο και επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο πλαίσιο διευθύνσεων URL. Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” και συνεχίστε με τη διαδικασία
  5. Κατεβάστε το βίντεό σας με την ποιότητα που επιθυμείτε. Το βίντεο μπορεί να είναι διαθέσιμο σε δύο ποιότητες – υψηλή ανάλυση ή χαμηλή ανάλυση.
  6. Προσδιορίστε την απαιτούμενη ποιότητα, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε “Αποθήκευση συνδέσμου ως” για να αποθηκεύσετε το βίντεο στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο, ίσως συμβαίνει λόγω των ρυθμίσεων απορρήτου του χρήστη από τον οποίο μεταφορτώθηκε.

Πώς θα κατεβάσετε ιδιωτικά βίντεο από το Facebook;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GetFbStuff καθώς σας παρέχει τη δυνατότητα λήψης ιδιωτικών βίντεο στο Facebook.

  1. Επιλέξτε την “πηγή σελίδας” ενός ιδιωτικού βίντεο στο Facebook.
  2. Κάντε δεξί κλικ και ανοίξτε το βίντεο σε μια νέα καρτέλα. Η διεύθυνση URL του ιδιωτικού βίντεο του Facebook θα μοιάζει κάπως έτσι: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=913044420&set=a.15841…
  3. Κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε “Προβολή προέλευσης σελίδας” ή πατήστε CTRL + U.
  4. Αντιγράψτε ολόκληρη την πηγή σελίδας χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πληκτρολογίου “CTRL + C”.
  5. Ανοίξτε το πρόγραμμα λήψης βίντεο από το Facebook
  6. Eπικολλήστε τον πηγαίο κώδικα στο πλαίσιο. Κάντε κλικ στο κουμπί «Λήψη».
  7. Στη συνέχεια επιλέξτε την απαιτούμενη ποιότητα, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε “Αποθήκευση συνδέσμου ως” για να αποθηκεύσετε το βίντεο στον υπολογιστή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS