ΑρχικήHow ToΈτσι θα κάνετε εύκολα reset στα Airpods και Airpods 2!

Έτσι θα κάνετε εύκολα reset στα Airpods και Airpods 2!

Εάν έχετε AirPods ή AirPods 2, το να τους κάνετε reset είναι πανεύκολη διαδικασία. Για να αντιληφθείτε την ευκολία, σκεφτείτε ότι η Apple δεν δίνει καν οδηγίες  για αυτό. Υποθέτει ότι είστε σε θέση, να βρείτε τον τρόπο μόνοι σας.

AirPods

Επιγραμματικά να πούμε, ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να  κρατήσετε πατημένο το κουμπί στο πίσω μέρος της θήκης φόρτισης του AirPod. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να γίνει πορτοκαλί. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να αλλάξετε το όνομα των AirPods, αφού τα συνδέσετε με το τηλέφωνό σας, εάν εξακολουθούν να έχουν το ίδιο όνομα με πριν.

Παρότι είναι τόσο εύκολο, είναι πιθανό η παραπάνω διαδικασία να μην δουλέψει. Για αυτό στη συνέχεια, θα δούμε έναν πλήρη οδηγό για να κάνετε reset στα ακουστικά σας.

  1. Αρχικά η θήκη φόρτισης των AirPods ή AirPods 2, πρέπει να είναι φορτισμένη. Εάν κρατώντας πατημένο το κουμπί στο πίσω μέρος της θήκης το λαμπάκι δεν αναβοσβήνει, είναι πιθανό να μην έχει μπαταρία. Για αυτό φορτίστε το για 15 λεπτά τουλάχιστον, για να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι το πρόβλημα και να μπορέσετε να συνεχίσετε.
  2.  Ανοίξτε τη θήκη και κρατήστε πατημένο το μικρό κουμπί στο πίσω μέρος της. Καταλαβαίνετε ότι αυτό το κουμπί είναι το κλειδί για το reset. Κρατήστε το έτσι, για 15 δευτερόλεπτα, και το λαμπάκι θα αλλάξει και από άσπρο θα γίνει πορτοκαλί. Δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει όσο είναι πατημένο, οπότε μην ανησυχείτε. Για να είσαστε σίγουροι ότι θα πιάσει, απομακρύνετε το κινητό με το οποίο ήταν συνδεδεμένο εξαρχής, καθώς υπάρχει περίπτωση να τραβήξει τα ίδια δεδομένα με πριν.
  3.  Συνδέστε το με μία άλλη συσκευή Apple, κρατώντας τα κοντά ή συνδέοντας τα με Bluetooth. Μόλις γίνει το reset του AirPod, είναι η ώρα να πραγματοποιήσετε σύνδεση με τη νέα συσκευή.
  4.  Προαιρετικά, πρέπει να έχετε στο νου σας, ότι ίσως χρειαστεί να αλλάξει το παλιό όνομα τον AirPods ή AirPods 2 ακόμη και μετά το reset. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε Ρυθμίσεις> Bluetooth και κάνετε κλικ στο κουμπί info για να αλλάξετε το όνομα.

AirPods

 Όπως βλέπετε η διαδικασία είναι όντως πανεύκολη και με αυτές τις απλές οδηγίες μπορεί να πραγματοποιηθεί  από όλους. 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS