ΑρχικήbusinessApple: Χωρίς εγγύηση θα έχεις γνήσια εξαρτήματα από τρίτα καταστήματα επισκευών!

Apple: Χωρίς εγγύηση θα έχεις γνήσια εξαρτήματα από τρίτα καταστήματα επισκευών!

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι εγκαινιάζει ένα νέο Independent Repair Provider Program, το οποίο θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με ανεξάρτητα καταστήματα επισκευών προσφέροντας γνήσια εξαρτήματα, αυθεντικά ανταλλακτικά, εργαλεία, εκπαιδευτικά εγχειρίδια και διαγνωστικά της Apple.

γνήσια εξαρτήματα

Το πρόγραμμα θα επιτρέψει σε ανεξάρτητα καταστήματα επισκευών να προσφέρουν υπηρεσίες εκτός εγγύησης για iPhone, όπως αντικατάσταση οθόνης και μπαταρίας, χωρίς καμία αναφορά σε επισκευές εντός εγγύησης. Η Apple έχει δημιουργήσει μια νέα σελίδα στην ιστοσελίδα της, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να μάθουν περισσότερα και να δηλώσουν συμμετοχή.

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις, τα καταστήματα επισκευής πρέπει να είναι μια νόμιμη επιχείρηση με έγγραφα επαλήθευσης διαθέσιμα για έλεγχο από την Apple, πρέπει να βρίσκονται σε μια εμπορικά ζώνη και πρέπει να διαθέτουν έναν τεχνικό με πιστοποίηση Apple για την εκτέλεση των επισκευών iPhone εκτός εγγύησης όταν χρησιμοποιούν γνήσια εξαρτήματα. Δεν υπάρχει κόστος για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα.

Η Apple αναφέρει επίσης ότι η εκπλήρωση των προϋποθέσεων δεν εγγυάται την αποδοχή σας στο πρόγραμμα και επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση χωρίς σχόλια.

 Apple

Jeff Williams, Αpple COO:

«Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας, διευκολύνουμε τους ανεξάρτητους παρόχους σε όλες τις ΗΠΑ να αξιοποιήσουν τους ίδιους πόρους με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων παρόχων της Apple. Όταν απαιτείται επισκευή, ο πελάτης πρέπει να έχει εμπιστοσύνη για την σωστή επιδιόρθωση. Πιστεύουμε ότι η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη επισκευή απαιτεί έναν εκπαιδευμένο τεχνικό που χρησιμοποιεί γνήσια εξαρτήματα που έχουν κατασκευαστεί σωστά και δοκιμαστεί αυστηρά.»

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Αpple ανέφερε ότι ξεκίνησε ένα πιλοτικό έργο με 20 ανεξάρτητες επιχειρήσεις επισκευής στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, οι οποίες σήμερα προσφέρουν γνήσια ανταλλακτικά για επισκευές. Η Apple σκοπεύει να επεκτείνει το πρόγραμμα σε άλλες χώρες με την πάροδο του χρόνου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS