ΑρχικήbusinessLidl Black Friday προσφορές: Ίσως αποκτήσουμε το Xbox One S σε χαμηλή...

Lidl Black Friday προσφορές: Ίσως αποκτήσουμε το Xbox One S σε χαμηλή τιμή;

Η αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl σας προσφέρει ένα Xbox One S με 3 παιχνίδια για μόλις £ 129 στις 29 Νοεμβρίου που “γιορτάζουμε” το Black Friday.

Το Xbox One S Digital είναι σαν ένα κανονικό One S αλλά χωρίς τη μονάδα δίσκου Credit: Xbox One S Digital.

Υπάρχει όμως μια παγίδα – η κονσόλα είναι η ψηφιακή έκδοση του Xbox One S. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει disk drive, οπότε θα πρέπει να κατεβάσετε όλα τα παιχνίδια σας.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμο μόνο ως Black Friday προσφορά (29 Νοεμβρίου) και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Η κονσόλα έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 1 terabyte καθώς και έναν wireless controller.

Επιπλέον, ως ψηφιακές κάρτες λήψης, θα λάβετε τα Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3. Είναι σίγουρα μια ισχυρή προσφορά αν θέλετε να αγοράσετε μια κονσόλα Xbox σε αξιοπρεπή τιμή.

Black Friday

Εφόσον, μάλιστα, το νέο Xbox δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα του 2020, έχετε στην διάθεσή σας έναν ολόκληρο χρόνο καλής  -μέχρι στιγμής- εμπειρίας παιχνιδιού.

Πιστεύεται ότι η Microsoft πρόκειται να ετοιμάσει δύο κονσόλες, με την κωδική ονομασία Anaconda και Lockhart.

Θα κάνουν ντεμπούτο την ίδια στιγμή με το PlayStation 5, του οποίου η Sony επιβεβαίωσε την μελλοντική κυκλοφορία.

Να σημειώσουμε ότι, προς το παρόν, τα Lidl έχουν επιβεβαιώσει την διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης Black Friday προσφοράς για την Αγγλία. Δεν παύουμε, όμως, να ελπίζουμε ότι ο κολοσσός θα προσφέρει το Xbox One S και στους καταναλωτές της Ελλάδας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS