ΑρχικήinetΤα Surface Earbuds θα κυκλοφορήσουν τελικά την άνοιξη του 2020

Τα Surface Earbuds θα κυκλοφορήσουν τελικά την άνοιξη του 2020

earbuds

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σε αντίθεση με ότι είχε δηλώσει μέχρι τώρα, τα Surface Earbuds δεν θα κυκλοφορήσουν έγκαιρα για τις γιορτές και μάλιστα δε θα πρέπει να τα περιμένουμε πριν την άνοιξη του 2020.

Ο επικεφαλής προϊόντος της εταιρείας, Panos Panay, δημοσίευσε ένα tweet στο λογαριασμό του λέγοντας ότι το να σχεδιαστούν “όλες οι λεπτομέρειες του προϊόντος σωστά”, θα πάρει περισσότερο χρόνο από ότι υπολόγιζαν, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους της καθυστέρησης.

Τα νέα ακουστικά της Microsoft, σχεδιάστηκαν για να ανταγωνιστούν τα AirPods Pro της Apple που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Όμως φαίνεται ότι τώρα η Microsoft χάνει την κρίσιμη εποχή των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Η Microsoft παρουσίασε τα ακουστικά τον περασμένο μήνα στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών. Θα στοιχίζουν $ 249 και θα επιτρέπουν έως και οκτώ ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση.

Συγκριτικά, τα AirPods Pro προσφέρουν 4,5 ώρες ακρόασης με μία φόρτιση και έχουν την ίδια τιμή.

Τα Surface Earbuds, όπως και οι συσκευές της Apple, έχουν ενσωματωμένα δύο μικρόφωνα για ακύρωση θορύβου. Χρησιμοποιούν στοιχεία ελέγχου tap-and-swipe που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής Spotify χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας.

Επιπλέον, τα ακουστικά της Microsoft προσφέρουν μετάφραση για 60 γλώσσες και έχουν ενσωματωμένη την Cortana. Αναμένεται επίσης ότι θα έχουν ενσωματωμένο λογισμικό του Outlook calendar και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή PowerPoint.

Όσον αφορά στο σχεδιασμό του προϊόντος, θα έχει ένα μεγάλο δίσκο που παραμένει έξω από το αυτί και σίγουρα το ξεχωρίζει από το αντίστοιχο της Apple.

Πρόσφατα βέβαια, προέκυψε κι άλλος ανταγωνιστής στον τομέα των Earbuds, καθώς και η Amazon άρχισε να διαθέτει τα Echo Buds της, στην τιμή των $ 129, τον περασμένο μήνα.

Με τη νέα καθυστέρηση που ανακοίνωσε η Microsoft, το 2020 θα δούμε την κυκλοφορία τριών προϊόντων Surface, καθώς τα Surface Neo και Surface Duo αναμένεται επίσης να ξεκινήσουν το επόμενο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS