ΑρχικήgamingΤο XBOX αναγγέλλει το νέο ασύρματο controller της σειράς SPORT

Το XBOX αναγγέλλει το νέο ασύρματο controller της σειράς SPORT

controllerΗ ειδική έκδοση αυτού του controller είναι η δεύτερη της σειράς.

Κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του Inside Xbox την Τρίτη, το Xbox ανακοίνωσε ένα νέο ασύρματο controller, που θα προστεθεί στη σειρά Sport.

Το νέο controller ονομάζεται Sport Red Special Edition και είναι το δεύτερο της σειράς που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι. Το πρώτο της σειράς ονομαζόταν Sport White Special Edition και ήταν στους τόνους της μέντας, του γκρι και του ασημί.

Το νέο controller βγαίνει κυρίως σε κόκκινο χρώμα με διαφανείς και πιο σκούρους τόνους του κόκκινου στα κουμπιά και τα joysticks και με ένα μεταλλικό κόκκινο D-pad. Στο μπροστινό μέρος μπορεί να υπάρχουν και κάποιες ασημί επιφάνειες.

Οι σκούρες κόκκινες λαβές από καουτσούκ, στο πίσω μέρος, έχουν φτιαχτεί με αυτό τον τρόπο για να προσφέρουν άνεση και να μην κουράζουν τα χέρια σας, όταν παίζετε πολλές ώρες.

Το ασύρματο controller έρχεται με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για το Xbox Live Gold, καθώς και με ένα Xbox Game Pass σε ορισμένες περιοχές.

Το Sport Red Special Edition θα είναι διαθέσιμο για αγορά στις 5 Μαρτίου και θα κοστίζει 69.99 $.

Μαζί με το νέο controller, το Xbox ανακοίνωσε το Sport Red Special Edition Xbox Pro Charging Stand- ένα επίσημο Xbox Pro Charging Stand από το Controller Gear, με τον ίδιο ακριβώς σχεδιασμό. Η βάση φόρτισης θα είναι διαθέσιμη στη Βόρεια Αμερική την 1η Μαΐου και θα κοστίζει 49,99$.

Το Xbox είναι γνωστό για τα μοναδικά σχέδια των τηλεχειριστηρίων του, καθώς κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο ένα φωσφορίζον Sea of Thieves controller και έκανε ένα τεράστιο βήμα δημιουργώντας το Xbox Adaptive Controller για gamers με προβλήματα κινητικότητας, αυτό το φθινόπωρο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS