ΑρχικήinetMicrosoft: Πώς να γίνετε beta tester για προγράμματα iOS και Android;

Microsoft: Πώς να γίνετε beta tester για προγράμματα iOS και Android;

Η Microsoft έχει έναν μεγάλο αριθμό εφαρμογών για iOS και Android και μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει κάποια νέα χαρακτηριστικά αν γίνει «beta tester». Αν και το να γίνει κανείς beta tester για τη Microsoft είναι γενικά απλή διαδικασία, μπορεί να απαιτείται διαφορετικός τρόπος ανάλογα την πλατφόρμα που βρίσκεται ο χρήστης. Επιπλέον, να επισημανθεί πως διαφέρει από εφαρμογή σε εφαρμογή. Το iOS έχει την εφαρμογή Testflight που ενοποιεί το beta testing σε ένα hub, ενώ το Android έχει μερικούς διαφορετικούς τρόπους για κάποιον beta tester.

Beta tester

Αναφορικά με την Apple, υπάρχει η δική της εφαρμογή που ονομάζεται TestFlight και διευκολύνει τους developers και άλλους να δοκιμάσουν το λογισμικό τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Πολλές από τις εφαρμογές της Microsoft στο iOS είναι ήδη διαθέσιμες για testing μέσω του TestFlight. Για να γίνει κανείς beta tester για οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που βρίσκονται παρακάτω, πρέπει πρώτα να κατεβάσει την εφαρμογή TestFlight.

Αφού κατεβάσει ο χρήστης το TestFlight και το εγκαταστήσει, θα μπορεί να γίνει ένας beta tester για πολλές εφαρμογές. Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να πατήσει κλικ σε έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους για την αντίστοιχη εφαρμογή. Να επισημανθεί πως το TestFlight έχει beta προγράμματα για το Word, το Excel, το PowerPoint, το OneNote, το Outlook, το Skype, το Cortana, το Xbox και το Microsoft To-Do. Επίσης, υπάρχει μία εφαρμογή Microsoft στο iOS που εξακολουθεί να δουλεύει μέσω των Office. Αυτή η εφαρμογή λέγεται Mixer. Μπορείτε να εγγραφείτε για να δείξετε το ενδιαφέρον σας για να προστεθείτε στο beta μέσω αυτού του office form.

Όσον αφορά το Android, υπάρχουν πολλές εφαρμογές Microsoft που μπορεί κανείς να κάνει beta test. Να αναφερθεί πως είναι πολλοί περισσότεροι οι τρόποι για το Android, συγκριτικά με το iOS. Αν επιθυμεί κάποιος να γίνει beta tester για Android, πρέπει να πατήσει ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο που είναι συνήθως διαθέσιμος μέσω ενός +Google Community σε κάθε beta πρόγραμμα της εφαρμογής. Αλλά από τη στιγμή που το Google+ κλείνει τον Απρίλιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους συνδέσμους για να γίνεται άμεσα ένας beta tester.

Υπάρχουν Android beta προγράμματα για το Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Skype, Cortana, Swiftkey, Xbox, Mixer και Mixer Create.

Μπορείτε επίσης να γίνετε beta tester για το Microsoft Launcher, αν πάτε στο μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής, επιλέγοντας την ενότητα επικοινωνία και έπειτα το «joining beta program».

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS