ΑρχικήinetΤο Gmail για iOS θα προσφέρει υποστήριξη για iPad Pro (2018) οθόνες

Το Gmail για iOS θα προσφέρει υποστήριξη για iPad Pro (2018) οθόνες

iPad ProΤο Gmail για iOS διαθέτει μια νέα ενημέρωση που υποστηρίζει τη μοναδική οθόνη του 2018 iPad Pro. Η εργασία με διαφορετικές αναλογίες και μεγέθη οθόνης είναι συνηθισμένη για τους προγραμματιστές εφαρμογών Android, αλλά η περίπτωση είναι αρκετά διαφορετική για τους προγραμματιστές του iOS. Με σταθερό αριθμό αναλογιών, οι προγραμματιστές του iOS λαμβάνουν συνήθως μια πεπερασμένη ποσότητα παραλλαγών και συνδυασμών για να δουλέψουν, το οποίο τους επιτρέπει να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές τους για τις συσκευές της Apple. Ωστόσο, με το iPad Pro (2018), η Apple άλλαξε για πρώτη φορά τις διαστάσεις του tablet της, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η ποιότητα της εμπειρίας που προσφέρουν οι εφαρμογές τρίτων.

Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Gmail για το iOS (έκδοση 5.0.190113) εμφανίζει μόνο μια σημείωση κάτω από την ενότητα What’s New με την ένδειξη “Now optimized for the new Apple iPad Pro”. Αυτό φέρνει καλά νέα στους χρήστες του iPad Pro (2018) που περιμένουν η εφαρμογή του Gmail να ταιριάζει στις νέες διαστάσεις, με λεπτότερα πλαίσια και στρογγυλεμένες άκρες.

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι το ίδιο με τη νέα ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Material Design του Gmail.

Το Gmail είναι μόνο μία από τις δημοφιλείς εφαρμογές, που χρειάστηκε να προωθήσουν μια ενημερωμένη έκδοση για τις νέες αναλογίες και αναλύσεις των συσκευών iOS. Μόλις την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι το Facebook ετοιμάζει μια ενημερωμένη έκδοση για να βελτιστοποιήσει την εφαρμογή του για το iPhone XS Max, το iPhone XR και το iPad Pro (2018). Τέλος, υπήρξε αναφορά και για το Instagram ότι βελτιστοποιεί την εφαρμογή του για τις νέες οθόνες iOS.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS