ΑρχικήinetΤο iPhone 8 Plus μπορεί να λυγίσει πολύ εύκολα-Προσοχή στις κινήσεις σας

Το iPhone 8 Plus μπορεί να λυγίσει πολύ εύκολα-Προσοχή στις κινήσεις σας

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Apple εγκατέλειψε την κατασκευή από αλουμίνιο στα iPhone 8, iPhone 8 Plus και το iPhone X και στη θέση του έχουμε το γυαλί. Το συγκεκριμένο υλικό όχι μόνο δίνει αισθητική ευχαρίστηση αλλά επιτρέπει και την ασύρματη φόρτιση.

Από την άλλη, μια γυάλινη κατασκευή δεν παύει να έχει και τα μειονεκτήματα της. Αρχικά, το γυαλί κάνει το smartphone πιο ολισθηρό γι’ αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο να σας πέσει από το χέρι. Η Apple έχει προσπαθήσει αρκετά για να κάνει όσο πιο ανθεκτικά γίνεται τα νέα της smartphones και μάλλον τα έχει καταφέρει.

iPhone 8 Plus

Τα διάφορα tests (βασανιστήρια) στα οποία υπέβαλαν οι χρήστες τα νέα μοντέλα απέδειξαν ότι και τα τρία iPhone είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Ένα ακόμη θετικό συμπέρασμα που βγήκε από τα tests είναι ότι τα νέα smartphones της Apple δεν είναι επιρρεπή σε κάμψη ή έτσι νομίζαμε μέχρι τώρα.

Ένας χρήστης, έρχεται να αποδείξει με φωτογραφίες ότι τελικά το iPhone 8 Plus μπορεί να λυγίσει (σφάλμα που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο IPhone 6).

Εντόπισε το πρόβλημα ανθεκτικότητας κάνοντας μια καθημερινή πράξη που σε όλους μας θα έχει συμβεί. Ενώ πήγε να καθίσει σε μια καρέκλα, ξέχασε πως είχε το κινητό του στη τσέπη με αποτέλεσμα να κάτσει για λίγα δευτερόλεπτα πάνω του. Στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι η συσκευή του είχε λυγίσει.

Το περίεργο -αλλά ευχάριστο- της υπόθεσης είναι ότι πέρα από το σχήμα του iPhone 8 Plus δεν προκλήθηκε καμία άλλη ζημιά στη συσκευή. Όλα λειτουργούν άψογα.

Αν λοιπόν κρατάμε κάτι από την ιστορία του χρήστη είναι ότι θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις συγκεκριμένες συσκευές καθώς το γυάλινο σώμα μπορεί επίσης να λυγίσει πολύ εύκολα. Σίγουρα, όμως, δεν έρχεται το τέλος του κόσμου!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS