ΑρχικήinetMoto E5: Η Motorola ανακοίνωσε τα νέα low-end smartphones

Moto E5: Η Motorola ανακοίνωσε τα νέα low-end smartphones

Η Motorola ανακοίνωσε τρία νέα low-end τηλέφωνα της σειράς E5. Όπως και η νέα G6 σειρά έτσι και αυτή λανσάρει οθόνες 18:9.

Motorola

 

H νέα σειρά E5 έρχεται σε τρεις παραλλαγές: Την Standard version, την Plus version – με καλύτερα χαρακτηριστικά η οποία όμως, όπως και στην G6, θα είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες αγορές – και την Play version η οποία θα έχει ακόμα πιο αδύναμα χαρακτηριστικά και εννοείται χαμηλότερη τιμή. Και οι 3 νέες συσκευές της Motorola θα τροφοδοτούνται από έναν Snapdragon 425 που χρησιμοποιεί 4x Cortex A53 στα 1.4GHz και θα έχει 2GB RAM, η απλή έκδοση, και 3GB RAM η Plus.

Οι δυο πρώτες εκδόσεις θα διαθέτουν τις νέες οθόνες 18:9, με ανάλυση 1440×720 και μέγεθος 5.7″ και 6.0″ αντίστοιχα, ενώ η Play version θα περιοριστεί στο κλασσικό 16:9 και 5.2″ με την ίδια όμως ανάλυση.

Η μπαταρία τους θα έχει χωρητικότητα έως 4000 mah και 5000 αντίστοιχα κάτι το οποίο σημαίνει αύξηση του συνολικού βάρους (200g).

Το σύστημα κάμερας θα διαθέτει φακούς F/2.0. Η κύρια κάμερα θα είναι 13 megapixel (12 η Plus έκδοση με Laser Auto Focus λειτουργία) ενώ η δευτερεύουσα 5 megapixel.

Motorola

H Standard έκδοση θα κυκλοφορήσει σε όλες τις δυτικές αγορές, ενώ η Plus έκδοση θα παραμείνει αποκλειστική για τις ευρωπαϊκές και ασιατικές, όπως και το G6. Οι τιμές τους θα ανέρχονται στα 199 δολάρια για το Motorola Ε5, 195 ευρώ για το Motorola Ε5 Plus (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), ενώ για την Play version ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τιμή.

Συνολικά, τα νέα τηλέφωνα της Motorola φαίνεται να είναι σχεδόν value for money τονίζοντας επίσης ότι και η E5 και η G6 λανσάρονται με προεγκατεστημένο το Android 8.0 λειτουργικό σύστημα, που σημαίνει ότι η στρατηγική της εταιρείας όσον αφορά το λογισμικό δεν έχει αλλάξει.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS