ΑρχικήinetiPhone 12 τιμή: Πιο φθηνό από το iPhone 11;

iPhone 12 τιμή: Πιο φθηνό από το iPhone 11;

iPhone 12 τιμή: Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα τον τελευταίο καιρό είναι το επερχόμενο iPhone 12 της Apple. Έχουμε δει σε προηγούμενες αναφορές για τα πιθανά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα υποστηρίζει, αλλά ας ρίξουμε και μια ματιά στις τιμές των 4 νέων συσκευών.

iPhone 12 τιμή: Πιο φθηνό από το iPhone 11;

Σύμφωνα με το Κινέζικο blog My Drivers, το iPhone 12 με 5.4 ιντσών OLED οθόνη θα κοστίζει $649. Αν αυτό τελικά ισχύει, η βασική έκδοση του iPhone 12 θα είναι φτηνότερη από του iPhone 11, καθώς όταν αυτό κυκλοφόρησε είχε αρχική τιμή $699.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μοντέλα, είναι πλέον γνωστό ότι όσο μεγαλώνει η οθόνη τόσο αυξάνεται και η τιμή. Η επόμενη έκδοση της σειράς με την 6.1 ιντσών OLED οθόνη και διπλή κάμερα θα κοστίσει $749, ενώ με την ίδια οθόνη αλλά τριπλή κάμερα με LiDAR αισθητήρες θα κοστίσει $999. To premium μοντέλο των iPhone 12 θα έχει επίσης OLED οθόνη 6.7 ιντσών, τριπλή πίσω κάμερα με LiDAR αισθητήρες και αρχική τιμή $1099.

Όλες οι νέες συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή της Apple Α14, θα υποστηρίζουν το 5G σήμα και αναμένεται να έχουν μικρότερο notch. Το μοντέλο με την 6.1 οθόνη και την τριπλή κάμερα, iPhone 12 Pro, φημολογείται ότι θα έχει ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 120Hz, θύρα Type C και υποστήριξη για αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS