ΑρχικήinetΟι τιμές των μοντέλων iPhone 11 παρουσιάζουν πτώση στην Κίνα

Οι τιμές των μοντέλων iPhone 11 παρουσιάζουν πτώση στην Κίνα

iPhone

Το κινεζικό ηλεκτρονικό κατάστημα Suning ανακοίνωσε πριν από περίπου μία εβδομάδα, μια τεράστια μείωση στις τιμές της σειράς iPhone 11 της Apple. Σε μερικές περιπτώσεις οι τιμές μειώθηκαν έως και 1600 γουάν ($ 225). Τώρα, κι άλλα κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν αναγγείλει διάφορες μειώσεις στις τιμές για τη σειρά iPhone 11. Μερικά από τα πιο γνωστά καταστήματα, περιλαμβάνουν τα Jingdong, Taobao και Tmall.

Για παράδειγμα, το iPhone 11 64GB πωλείται για 4999 γουάν ($ 709) στο Suning, δηλαδή 500 γουάν ($ 71) φθηνότερο από την επίσημη ιστοσελίδα της Apple. Το iPhone 11 Pro Max 64GB έχει τιμή 7.499 γουάν ($ 1064), που είναι 1600 γουάν ($ 225) λιγότερα από την επίσημη ιστοσελίδα της Apple. Όσον αφορά το Jingdong, η έκδοση iPhone 11 128GB πωλείται για 5999 γουάν ($ 851) που είναι το ίδιο με την επίσημη ιστοσελίδα της Apple. Ωστόσο, υπάρχει ένα κουπόνι έκπτωσης 500 γουάν ($ 71) το οποίο κατεβάζει την τιμή στα 5499 γουάν (780 δολάρια).

Κι άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Gome και το Dangdang, έχουν διαφορετικές εκπτώσεις στην τιμή της σειράς iPhone 11. Οι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτή η περικοπή στις τιμές των iPhone 11 οφείλεται εν μέρει στην απομάκρυνση των αποθεμάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επιπλέον, μπορεί να είναι επίσης μία προετοιμασία για την άφιξη της νέας σειράς iPhone 12.

Η Apple συνεργάζεται με ορισμένες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου για να ξεκινήσει την παράδοση και τις υπηρεσίες door-to-door. Για παράδειγμα, τον περασμένο μήνα, η Apple ξεκίνησε μια υπηρεσία αντικατάστασης συσκευών door-to-door στο κατάστημα JD.com της. Το έργο περιλαμβάνει προϊόντα όπως τα Apple iPhones, το πιο πρόσφατο iPad Pro και το Apple Macbook Air. Στο παρελθόν, γι’ αυτές τις εμπορικές υπηρεσίες, οι χρήστες έπρεπε να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple.

Άλλοι κατασκευαστές όπως η Huawei και η Vivo έχουν επίσης μια παρόμοια υπηρεσία. Η Huawei και η Meituan υπέγραψαν πρόσφατα συμφωνία, η οποία στοχεύει στην παράδοση πόρτα-πόρτα σε πόλεις όπως το Πεκίνο και η Σαγκάη.

Όπως ανέφερε η έκθεση της IDC τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι αποστολές smartphone στην Κίνα ενδέχεται να μειωθούν περισσότερο από 30% σε ετήσια βάση. Μια άλλη έκθεση της Canalys πιστεύει ότι οι αποστολές smartphone στη χώρα θα μειωθούν κατά 50% σε ετήσια βάση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS