ΑρχικήReviewsHTC U12: Έρχεται με Snapdragon 845 επεξεργαστή, διπλή κάμερα, Face Unlock

HTC U12: Έρχεται με Snapdragon 845 επεξεργαστή, διπλή κάμερα, Face Unlock

Η τελευταία διαρροή για το HTC U12 ισχυρίζεται ότι η επερχόμενη Android συσκευή θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί από το τελευταίο Snapdragon 845 της Qualcomm και να διαθέτει διπλές κάμερες στο πίσω μέρος.

Το φημολογούμενο smartphone HTC U12 Android θα ονομαστεί HTC Imagine, διαθέτει διπλό σύστημα κάμερας με 12MP και 16MP αισθητήρες Sony IMX3xx, οθόνη 5,99 ιντσών QHD + και μια HTC Face Unlock τεχνολογία που υποστηρίζει την αναγνώριση προσώπου.

Επιπλέον, το HTC Imagine / U12 λέγεται ότι διαθέτει μέχρι και 6GB μνήμης RAM, το οποίο σε συνδυασμό με τον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 845 θα κάνει το Android smartphone πολύ πιο γρήγορο από τους προκατόχους του. Όσο για την εσωτερική αποθήκευση, η συσκευή προφανώς θα κυκλοφορήσει και με ROM 256GB.HTC U12

Όσον αφορά το λογισμικό στο εσωτερικό του HTC U12, η συσκευή θα ξεκινήσει προφανώς με το κινητό λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo της Google με τη λειτουργία HTC Sense 10 UI και Edge Sense 2.0 για μια βελτιωμένη και σύγχρονη εμπειρία. Στο μέλλον θα λάβει μια ενημερωμένη έκδοση Android 8.1 Oreo.

Υποστηρίζεται επίσης ότι το HTC U12 θα έρθει με πλήρη υποστήριξη για το Project Treble της Google, το οποίο θα επιταχύνει την παράδοση των τελευταίων ενημερώσεων λογισμικού Android. Το τηλέφωνο έρχεται προφανώς με ένα μοντέλο διπλής SIM, επίσης, πιστοποιημένο με IP68 αντίσταση νερού και σκόνης, και μια μεγαλύτερη, μακράς διαρκείας μπαταρία 3420mah.

Το HTC U12 πιθανότατα να κυκλοφορήσει αυτόν τον Απρίλιο, χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση μέχρι στιγμής. Πριν από μερικές εβδομάδες, η HTC παρουσίασε ένα άγνωστο Android smartphone σε μια εκδήλωση 5G στην Ταϊβάν, το οποίο θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS