ΑρχικήReviewsΟι νέες OLED τηλεοράσεις της LG θα υποστηρίζουν την G-Sync τεχνολογία της...

Οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG θα υποστηρίζουν την G-Sync τεχνολογία της NVIDIA

τηλεοράσεις Κατά τη διάρκεια του CES, τον Ιανουάριο, η NVIDIA δήλωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν τηλεοράσεις με μεγαλύτερη οθόνη, οι οποίες θα είναι συμβατές με την G-Sync τεχνολογία. Τώρα η LG ανακοίνωσε ότι οι τηλεοράσεις αυτές είναι έτοιμες. Οι νέες OLED τηλεοράσεις 2019 της LG θα λάβουν σύντομα μια ενημέρωση στο firmware, η οποία θα υποστηρίζει το νέο χαρακτηριστικό που υπόσχεται να προσφέρει εκπληκτική εμπειρία στους gamers. Θα συνδυάζει μεγάλη οθόνη και μεγάλες ταχύτητες απόκρισης.

LG OLED τηλεοράσεις 2019: Συμβατότητα με G-Sync τεχνολογία και νέα χαρακτηριστικά

Η νέα σειρά του 2019 θα έρθει και με πολλά άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που καθιστούν τις τηλεοράσεις ιδανικές για gaming. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι οι λειτουργίες HDMI 2.1, όπως ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR) και το Auto Low Latency Mode (ALLM). Επίσης, ο χρόνος απόκρισης θα είναι εξαιρετικά γρήγορος και τα χρώματα και οι αντιθέσεις απόλυτα ισορροπημένα. Τέλος, οι νέες τηλεοράσεις θα υποστηρίζουν το Dolby Atmos και την καινοτόμα τεχνολογία ήχου Dolby TrueHD. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών οδηγεί στο τέλειο αποτέλεσμα, αφού τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος θα προσφέρουν την καλύτερη gaming εμπειρία στους πελάτες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο εκπρόσωπος της NVIDIA, Matt Wuebbling, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία με την LG και για το ότι η τεχνολογία G-Sync θα είναι συμβατή με τη νέα σειρά OLED τηλεοράσεων.

Ο Sam Kim, αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού τηλεοράσεων της LG, δήλωσε ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται για την παροχή της καλύτερης gaming εμπειρίας στους πελάτες της και γι’ αυτό συνεργάζεται με την NVIDIA και υποστηρίζει την τεχνολογία G-SYNC.

Οι νέες τηλεοράσεις της LG θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές τις επόμενες εβδομάδες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS