ΑρχικήinetΚυκλοφορεί Notebook με NVIDIA GeForce GTX 1650 και Intel Core i7-9750H

Κυκλοφορεί Notebook με NVIDIA GeForce GTX 1650 και Intel Core i7-9750H

Η NVIDIA αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα μονάδα GPU αυτό το μήνα, με προηγούμενες αναφορές να λένε ότι είναι η entry-level GeForce GTX 1650. Αυτή τη φορά εμφανίστηκαν νέες πληροφορίες και εικόνες για ένα notebook, με λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις όχι μόνο του GTX 1650, αλλά και του Core i7-9750H της Intel.

Notebook

Η διαρροή κυκλοφόρησε από το χρήστη του Twitter @momomo_us. Το ίδιο το post δεν περιέχει κρυμμένα μηνύματα, αλλά περιέχει ένα link του Imgur, όπου μέσα περιέχει πολλά slides. Τα slides είναι όλα στα κινέζικα, αλλά αν κρίνουμε από τις χρησιμοποιούμενες γραμματοσειρές και από ένα από τα slides, αυτές οι εικόνες προέρχονται από τη MSI.

Το notebook που θα φιλοξενήσει αυτή τη GPU είναι το MSI GL63. Εκτός από τα δύο components, το laptop θα έρθει επίσης με μνήμη DDR4 RAM 16GB και έναν 512GB NVMe SSD.

Το δεύτερο slide είναι αυτό που μας δίνει λίγο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GTX 1650 που “κατοικεί” στο notebook. Και πάλι, είναι στα κινέζικα, αλλά είναι σαφές ότι βλέπει προς την GPU που διαθέτει 4GB, από αυτήν που είναι πιθανό να είναι η μνήμη GDDR5. Λειτουργεί σε “boost clockspeed” 1395MHz.

Από την άποψη της απόδοσης, το GTX 1650 φαίνεται να είναι περίπου 24% πιο ισχυρό από το τελευταίας γενιάς Pascal-powered GTX 1050 Ti. Όσον αφορά τα framerates, μία από τις εικόνες φαίνεται να υποδηλώνει ότι η GPU – σε συνδυασμό με τα άλλα στοιχεία – θα κρατήσει τα framerates στην πλειοψηφία των τίτλων πάνω από τα 60 fps. Πιθανώς σε ανάλυση Full HD. Στη συνέχεια, υπάρχει η CPU Intel Core i7-9750H. Και πάλι, το ίδιο το slide δεν μοιράζεται πολλές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές, εκτός από τις βελτιώσεις της απόδοσης της τελευταίας γενιάς Core i7-8750H.

Αυτή την στιγμή δεν έχει κυκλοφορήσει καμία επίσημη πληροφορία σχετικά με το GeForce GTX 1650 από τη NVIDIA.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS