ΑρχικήinetΗ Xiaomi αναβαθμίζει τα laptops της

Η Xiaomi αναβαθμίζει τα laptops της

Η Microsoft, όπως γνωρίζουμε, κυκλοφόρησε πρόσφατα τα νέα Surface Pro και Surface Laptops με υλικό τελευταίας γενιάς οπότε επόμενο ήταν τώρα όλο και περισσότεροι κατασκευαστές να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους με τα τελευταία chips, περισσότερη μνήμη RAM και αποθήκευση.Xiaomi

Η Xiaomi, παραδείγματος χάρη, της οποίας το Mi Notebook Air  θεωρήθηκε άξιος αντίπαλος του MacBook της Apple, αποκάλυψε σήμερα μια ανανέωση λογισμικού  της σειράς φορητών υπολογιστών της καθώς επιθυμεί να είναι αντίστοιχη των αντιπάλων της.

Συγκεκριμένα, ο φορητός υπολογιστής Mi Notebook Air με οθόνη 13,3 ιντσών αναβαθμίζεται με επεξεργαστές Intel Kaby Lake ενώ το μικρότερο μοντέλο με οθόνη 12,5 ιντσών διαθέτει τους M3 επεξεργαστές τρίτης γενιάς.

Επιπλέον, το μεγαλύτερο μοντέλο αναβαθμίζεται με 8GB μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης 256GB. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα αυξηθεί επίσης και η Xiaomi υποστηρίζει ότι οι χρήστες θα μπορέσουν να λάβουν έως και 9,5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ καθώς οι φορητοί υπολογιστές της Xiaomi θα λάβουν και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος θα ρυθμίζεται με τα Windows Hello για τον έλεγχο των βιομετρικών στοιχείων.

Στατιστικά, οι αναβαθμισμένοι φορητοί υπολογιστές θα παρέχουν έως και 10% βελτιώσεις στην απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά ενώ το μοντέλο των 12,5 ιντσών είναι 12% ταχύτερο χάρη στη CPU και τις άλλες βελτιώσεις που έγιναν σε όλη την έκταση.

Όσον αφορά τους φορητούς υπολογιστές, ο αγώνας κατά της σειράς MacBook της Apple έγκειται στο να κατασκευαστούν όσο πιο ελαφριές συσκευές γίνεται. Και το Mi Notebook Air θεωρούμε ότι έχει πετύχει αυτό το στόχο.

Η Xiaomi ανεπιφύλακτα είναι μια εταιρεία που προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα τα οποία συνδυάζουν κορυφαία χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS