ΑρχικήinetΝέο, ακόμα πιο ισχυρό Surface Pro από την Microsoft

Νέο, ακόμα πιο ισχυρό Surface Pro από την Microsoft

H Microsoft αποκάλυψε πρόσφατα το νέο Surface Pro σε εκδήλωση της εταιρείας ανακοινώνοντας μάλιστα μια σειρά αλλαγών τόσο στο σχεδιαστικό κομμάτι όσο και σε ολόκληρη την σύνθεση των συσκευών.Surface Pro

Ξεκινώντας με αυτό το μοντέλο, η Microsoft εγκαταλείπει το σύστημα αριθμημένης ονομασίας οπότε η συσκευή θα ονομάζεται Surface Prο, υιοθετώντας έτσι την στρατηγική της Apple με τα MacBook.

Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft πιθανότατα να επιθυμεί να αποτρέψει την υψηλή προσαύξηση όταν το Surface Pro εξελιχθεί οπότε αντί για την αρίθμηση θα χρησιμοποιείται το έτος κατά το οποίο κυκλοφόρησε.

Από πλευράς υλικού, οι επεξεργαστές Kaby Lake  θα τροφοδοτούν το Surface Prο ενώ το νέο  i7 θα συνεισφέρει στην διαμόρφωση την κορυφαίας συσκευής. Οι εκδόσεις m3 και i5 του Surface Pro δεν θα διαθέτουν ανεμιστήρα οπότε δεν θα ακούγεται κανένας θόρυβος κατά την εκκίνηση του συστήματος.

Η οθόνη PixelSense 12,3 ιντσών είναι ίδια με εκείνη του  Surface Pro 4 αλλά αυτή τη φορά με μερικές αναβαθμίσεις συμπεριλαμβανομένης της κάρτας γραφικών. Η m3 έκδοση θα διαθέτει Intel HD Graphics 615, ενώ οι i5 και i7 εκδόσεις θα διαθέτουν HD Graphics 620 και Iris Plus 640, αντίστοιχα.

Η Microsoft προφανώς σύγκρινε τη συσκευή της με το MacBook δηλώνοντας ότι η οθόνη του Surface Prο έχει 50% περισσότερα εικονοστοιχεία από έναν φορητό υπολογιστή Apple 12 ιντσών.

 Μια από τις αναβαθμίσεις στο Surface Prο είναι η νέα άρθρωση η οποία μπορεί να ανοίξει σε 165 μοίρες, ακριβώς όπως το Surface Studio που παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η Microsoft παρουσίασε αυτό το σύστημα ως “Studio mode” καθώς ο υπολογιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας σχεδίασης πιο εύκολα σε ένα γραφείο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS