ΑρχικήinetΗ Samsung λανσάρει το Notebook 9 Pro!

Η Samsung λανσάρει το Notebook 9 Pro!

Η Samsung δεν μπόρεσε να παραμείνει μακριά από το πάρτι των Windows 10, οπότε η εταιρεία έκανε την παρουσία της Computex αυτή την εβδομάδα για να αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο Notebook 9 Pro, ένα νέο μοντέλο που φέρει ένα S Pen για να γίνει ο πιο ισχυρός ανταγωνιστής του Surface της Microsoft.

notebook

Με μια άρθρωση 360 μοιρών που επιτρέπει την περιστροφή της οθόνης με δυνατότητα αφής και τη χρήση είτε ως tablet είτε ως φορητό υπολογιστή, το Notebook 9 Pro θα διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, με οθόνες 13,3 και 15 ιντσών. Η ισχύς θα προέλθει από τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core i7, με δύο εκδόσεις RAM ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής: ο φορητός υπολογιστής 13,3 ιντσών θα διαθέτει 8GB μνήμη RAM, ενώ η μεγαλύτερη έκδοση 15 ιντσών θα διαθέτει 16 GB RAM.

Το τελευταίο θα έρχεται επίσης με κάρτα γραφικών AMD Radeon 450, και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο SSD 256GB από προεπιλογή, με υποδοχή κάρτας microSD διαθέσιμη για επιπλέον αποθήκευση.

Το S Pen είναι αυτό που θέτει τη συσκευή εκτός από τους υπόλοιπους φορητούς υπολογιστές των Windows 10 και τα 2 σε 1 της αγοράς, καθώς η Samsung έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να το κάνει σωστό. Διαθέτει 4.000 επίπεδα πίεσης και περιλαμβάνει ακόμη και μια επιλογή παρόμοια με την επιφάνεια πένας που ανανεώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Φυσικά, έρχεται με την πλειοψηφία των χαρακτηριστικών που ήταν διαθέσιμα στα τηλέφωνα της Samsung, όπως η Air Command για γρήγορες επιλογές όταν γράφετε ή σχεδιάζετε, αλλά και με υποστήριξη για λειτουργίες των Windows 10 όπως το Windows Ink, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες θα έχουν σχεδόν την ίδια εμπειρία όπως οι χρήστες Surface.

Σε σύγκριση με την Microsoft, που δεν πιστεύει ότι το USB-C είναι έτοιμο για πρωταρχικό χρόνο, η Samsung χρησιμοποιεί αυτή τη θύρα για τη φόρτιση, ενώ προσφέρει και γρήγορη λειτουργία φόρτισης. Υπάρχουν δύο άλλες τυπικές θύρες USB, καθώς και HDMI, ενώ μια κάμερα ενεργοποιεί τα Windows Hello για γρήγορο και ασφαλή έλεγχο ταυτότητας.

Το Notebook 9 Pro θα κυκλοφορήσει στην αγορά αργότερα φέτος, δήλωσε η Samsung, ενώ σε αυτό το σημείο θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις τιμές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS