ΑρχικήinetΤο Surface Laptop της Microsoft έρχεται στις 30 Ιούνιου

Το Surface Laptop της Microsoft έρχεται στις 30 Ιούνιου

Το συναρπαστικό Surface Laptop, όπως πολλοί από εσάς πιθανότατα γνωρίζετε,  είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία αλλά όσοι θέλουν να αποκτήσουν την κορυφαία διαμόρφωση θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις 15 Αυγούστου. Ή μάλλον αυτό πιστεύαμε μέχρι τώρα…Surface Laptop

Ευτυχώς για εσάς τους ανυπόμονους όμως, η Microsoft λαμβάνοντας υπόψη την μεγάλη ζήτηση σκοπεύει να κυκλοφορήσει το ισχυρό Surface Laptop νωρίτερα απ’ ότι υπολογίζαμε.

Σύμφωνα επίσημη ανακοίνωση, οι αποστολές της κορυφαίας συσκευής θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουνίου χωρίς όμως αυτό να εγγυάται ότι όλοι θα την λάβουν την ίδια χρονική στιγμή δεδομένου ότι η ζήτηση του αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι παρά την τόσο μεγάλη ζήτηση το νέο Surface Laptop δεν θα το χαρακτηρίζαμε οικονομικό.

Η συσκευή θα κοστίζει 2.199 δολάρια και θα συνοδεύεται από έναν Intel Core i7 επεξεργαστή, μνήμη RAM 16GB και αποθηκευτικό χώρο 512GB. Αν τα 2.199 δολάρια σας φαίνονται πολλά, σας προσφέρετε και η έκδοση των 1.599 δολαρίων με μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB. Τόσο την μια όσο και την άλλη έκδοση θα μπορέσετε να την αποκτήσετε σε τέσσερα διαφορετικές επιλογές χρωμάτων και συγκεκριμένα σε Platinum, Graphite Gold, Burgundy και Cobalt Blue.

Να σημειώσουμε ότι το Surface Laptop είναι ο πρώτος συμβατικός φορητός υπολογιστής της Microsoft μετά το Surface Book που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015 και διέθετε  αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Ταυτόχρονα όμως μιλάμε και για μια συσκευή της Microsoft που απευθύνεται στην αγορά της εκπαίδευσης εφόσον έρχεται με  Windows 10 S αλλά υποστηρίζει και την αναβάθμιση σε Windows 10 Pro δωρεάν αν ο διακόπτης εκτελείται μέχρι το τέλος του έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS