ΑρχικήinetΗ νέα έκδοση των Windows 10 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά

Η νέα έκδοση των Windows 10 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά

χαρακτηριστικά

Το εργαλείο Snip & Sketch αποκτά αρκετά νέα χαρακτηριστικά στην καινούρια έκδοση των Windows 10, η οποία θα κυκλοφορήσει στο Windows Insiders.

Η Microsoft κυκλοφόρησε την προεπισκόπηση του Windows 10 build 18950 την Τετάρτη και επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει μια επιλογή “Cloud Download” για την αποκατάσταση των Windows και ότι οι χρήστες των Windows 10 θα δουν σύντομα νέα χαρακτηριστικά στο εργαλείο Snip & Sketch.

Το Snip and Sketch περιλαμβάνεται από την έκδοση 1809 και μετά και επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν εξατομικευμένα στιγμιότυπα οθόνης ή αλλιώς “snips”, αφού πατήσουν το WIN + Shift + S. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να σχεδιάσουν ή να σχολιάσουν πάνω στα snips.

Τα τρία νέα χαρακτηριστικά του Snip & Sketch, περιλαμβάνουν ένα single window mode, δυνατότητες ζουμ και βελτιώσεις που βοηθούν τους χρήστες να ανακαλύψουν τη συντόμευση WIN + Shift + S.

Το single window mode, έχει σχεδιαστεί ώστε να διατηρεί τα πάντα τακτοποιημένα, όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν επανειλημμένα το εργαλείο για να αποκτήσουν το καλύτερο στιγμιότυπο οθόνης.

Πατώντας το κουμπί “Νέο” στην κάτω αριστερή γωνία, θα ανοίξουν τώρα νέα snips στο τρέχον παράθυρο της εφαρμογής, για να αποφευχθεί το κλείσιμο πολλαπλών παραθύρων. Ωστόσο, υπάρχει μια εναλλαγή on-off για το άνοιγμα των snips σε ξεχωριστά παράθυρα.

Τώρα μετά τη λήψη ενός snip, οι χρήστες μπορούν να κάνουν ζουμ σε screenshots για να μπορέσουν να τα επεξεργαστούν καλύτερα. Το ζουμ μπορεί να επιτευχθεί με τα πλήκτρα Ctrl + Plus, Ctrl + Minus και Ctrl + το scroll του ποντικιού.

Τα νέα χαρακτηριστικά δοκιμάζονται σε ένα μέρος των Insiders στο Fast ring, προτού η Microsoft τα κυκλοφορήσει σε ευρύτερη κλίμακα.

Η Microsoft φαίνεται επίσης να προχωρά στη νέα επιλογή “Cloud download” η οποία είχε διαρρεύσει την προηγούμενη εβδομάδα. Στη νέα διεπαφή χρήστη, όταν θα γίνεται εκκίνηση των Windows 10, οι χρήστες θα ερωτώνται  “Πώς θα θέλατε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows;”, προσφέροντας δύο επιλογές: “Cloud Download” ή “Reset locally”.

Η Microsoft προσθέτει επίσης διορθώσεις στο ιαπωνικό IME, το πακέτο που απαιτείται για την εισαγωγή ιαπωνικών χαρακτήρων στα Windows. Το Windows 10 20H1 έχει προγραμματιστεί να φτάσει την άνοιξη του 2020, μετά την κυκλοφορία του Windows 19H2 (1909), το οποίο η Microsoft ξεκίνησε τον Ιούλιο και θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS