ΑρχικήsecurityZoom update: Δεν έχετε πρόσβαση αν δεν κάνετε αναβάθμιση!

Zoom update: Δεν έχετε πρόσβαση αν δεν κάνετε αναβάθμιση!

Zoom update: Δεν έχετε πρόσβαση αν δεν κάνετε αναβάθμιση: Χωρίς την τελευταία ενημέρωση Zoom, οι χρήστες δε θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε τηλεδιάσκεψη και συνομιλίες!

Η εταιρεία αποφάσισε να περιορίσει τη χρήση της εφαρμογής και να επιτρέψει την σύνδεση μόνο σε όσους έχουν εγκαταστήσει την έκδοση 5.0. Οι χρήστες που θα έχουν εγκαταστήσει την τελευταία ενημέρωση Zoom, θα μπορούν να συνεχίσουν κανονικά την περιήγηση στην εφαρμογή. Το νέο μέτρο οριοθέτησης είναι ήδη σε ισχύ, ενώ ενσωματώθηκε στην πλατφόρμα του Zoom στις 30 Μαΐου.

Zoom update: Δεν έχετε πρόσβαση αν δεν κάνετε αναβάθμιση!
Zoom update: Δεν έχετε πρόσβαση αν δεν κάνετε αναβάθμιση!

Μαζί με τη νέα αναβάθμιση ήρθαν πολλές καινούργιες δυνατότητες, όπως κρυπτογραφημένες συνομιλίες, που αποτρέπουν την υποκλοπή του περιεχομένου που αποστέλλεται. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον δε θα είναι δυνατή η χρήση της προηγούμενης έκδοσης.

Περιλαμβάνει επίσης, αναβαθμίσεις για την ασφάλεια των χρηστών και του απορρήτου, όπως ένα κουμπί με το οποίο ενεργοποιείς πιο εύκολα τις υπάρχουσες λειτουργίες. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να χειρίζονται πιο εύκολα το κλείδωμα μιας τηλεδιάσκεψης ή την αφαίρεση συγκεκριμένων ατόμων από μια συζήτηση.

Το Zoom προωθεί αυτή την αναβάθμιση για αρκετό καιρό, που σημαίνει ότι είναι πιθανόν το «client» να έχει ενημερωθεί, χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει οι χρήστες. Για να δείτε αν έχετε ήδη την τελευταία ενημέρωση Zoom, ανοίγετε την εφαρμογή, και βλέπετε στο κάτω μέρος του παραθύρου, τον αριθμό της έκδοσης.

Παρόλο που η εφαρμογή σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται να αναβαθμιστεί, οι χρήστες μπορούν να το ελέγξουν και μόνοι τους. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται δεξιά στην κορυφή της εφαρμογής, και στη συνέχεια επιλογή στο κουμπί «έλεγχος για αναβαθμίσεις».

Zoom update: Δεν έχετε πρόσβαση αν δεν κάνετε αναβάθμιση!

Όταν κάποιος χρήστης προσπαθήσει να συνδεθεί χωρίς την τελευταία ενημέρωση Zoom, θα παροτρυνθεί να την εγκαταστήσει. Σε περίπτωση που είναι αδύνατο για κάποιους να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση, θα μεταφέρονται στη διαδικτυακή έκδοση της εφαρμογής για iOS ή Android.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS