ΑρχικήUpdatesΑποκτήστε δωρεάν την αναβάθμιση Windows 10 το 2020

Αποκτήστε δωρεάν την αναβάθμιση Windows 10 το 2020

Windows 10

Το περασμένο έτος, περισσότεροι από 800 εκατομμύρια χρήστες, εγκατέστησαν τα Windows 10 στους υπολογιστές τους. Ωστόσο η φιλοδοξία της Microsoft να φέρει το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα σε 1 δισεκατομμύριο χρήστες μέχρι το 2020, δεν επετεύχθη.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εταιρεία προσέφερε μία δωρεάν αναβάθμιση στους χρήστες Windows 7 και 8, η οποία υποτίθεται πως θα έληγε τον Ιούλιο του 2016. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, αφού υπάρχουν τρόποι να λάβετε το νέο λειτουργικό σύστημα, μέχρι και σήμερα.

Η Microsoft έχει επεκτείνει την προσφορά για χρήστες βοηθητικών τεχνολογιών, όμως ο καθένας θα μπορούσε απλώς να ισχυριστεί ότι χρησιμοποιεί τέτοιου είδους τεχνολογία για να λάβει την δωρεάν αναβάθμιση.

Στην πραγματικότητα φαίνεται ότι πάντα υπάρχει ένα «παραθυράκι» που επιτρέπει την δωρεάν αναβάθμιση και ίσως η ίδια η εταιρεία να το επιτρέπει αυτό, ανεπίσημα φυσικά.

Πώς θα αποκτήσετε τη δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, για να εγκαταστήσετε δωρεάν την αναβάθμιση:

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Microsoft και κάντε λήψη του Media Creation Tool.
  2. Εκτελέστε το εργαλείο και ακολουθήστε τα βήματα, αναλόγως με το αν θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας ή να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης για άλλο μηχάνημα.
  3. Εγκαταστήστε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
  4. Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει συμβατό hardware, τότε το εργαλείο θα εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση, η οποία είναι το Windows 10 1909.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση & Ασφάλεια> Ενεργοποίηση, όπου θα βρείτε την επιβεβαίωση ενεργοποίησης που λέει: “Τα Windows 10 ενεργοποιούνται με μια ψηφιακή άδεια που συνδέεται με τον λογαριασμό σας στη Microsoft”.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η άδεια χρήσης των Windows 10 για ψηφιακές συσκευές είναι συνδεδεμένη με το hardware του μηχανήματός σας. Έτσι, αν έχετε κάνει σημαντικές αλλαγές στο hardware σας, η διαδικασία ενεργοποίησης ενδέχεται να προκαλέσει κάποια σφάλματα.

Η αναβάθμιση συνίσταται ιδιαίτερα για χρήστες των Windows 7, αφού η Microsoft θα σταματήσει και επίσημα την κυκλοφορία του OS στις 14 Ιανουαρίου 2020. Η Microsoft σταμάτησε να δημιουργεί νέα χαρακτηριστικά για τα Windows 7 πριν από 7 χρόνια και τώρα θα σταματήσει και τις ενημερώσεις ασφαλείας. Επομένως, οι χρήστες θα πρέπει να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους εγκαίρως.

Φυσικά, ένας ακόμα λόγος για να λάβετε την δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10 είναι να έχετε πρόσβαση σε όλες τις νέες δυνατότητες, όπως τα Timeline, Action Center, εφαρμογές UWP κ.λπ. Αν η προσφορά πάψει να ισχύει θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 140 δολάρια για να λάβετε την αναβάθμιση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS