ΑρχικήinetΤο Twitter επεκτείνει τη νέα του λειτουργία timeline σε χρήστες Android

Το Twitter επεκτείνει τη νέα του λειτουργία timeline σε χρήστες Android

timelineΤο Twitter λάνσαρε μια νέα λειτουργία για το Android, η οποία δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο στο timeline τους, επιτρέποντάς τους να μετακινούνται γρήγορα μεταξύ του timeline που έχει δημιουργηθεί από αλγόριθμο και εκείνου που εμφανίζει πρώτα τα πιο πρόσφατα tweets.

Το ίδιο χαρακτηριστικό εμφανίστηκε για το iPhone τον Δεκέμβριο του 2018.

Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, αν και πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει στο τηλέφωνό σας την τελευταία έκδοση του Twitter. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα νέο κουμπί “sparkle” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Πατώντας σε αυτό εμφανίζεται μια κάρτα στο κάτω μέρος της οθόνης, που σας επιτρέπει να μεταβείτε από την  προεπιλεγμένη ρύθμιση ρύθμιση “Home” η οποία εμφανίζει τα “κορυφαία tweets” που δημιουργούνται με αλγόριθμο, στα “πιο πρόσφατα tweets” που έχουν αναρτηθεί από άτομα που ακολουθείτε.

Αν αφήσετε το Twitter στη ρύθμιση των πιο πρόσφατων tweets και μείνετε εκτός της εφαρμογής για λίγο, θα σας πάει αυτόματα στη ρύθμιση “Home” για τα κορυφαία tweets μόλις επιστρέψετε. Σε αυτήν την περίπτωση, στην οθόνη θα εμφανιστεί ένα σύντομο μήνυμα που σας ενημερώνει ότι έχετε επιστρέψει στη ρύθμιση “Home”.

Το Twitter ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία για Android με ένα tweet, την Τρίτη.

Το Twitter έκανε μια προσπάθεια να ξεφορτωθεί το timeline των τελευταίων tweets – γνωστό και ως reverse-chronological timeline, το 2016  – αντικαθιστώντας το με ένα που κυκλοφόρησε ως “σε περίπτωση που χάσατε” posts και κορυφαία tweets. Αλλά το νέο timeline μπέρδεψε μερικούς χρήστες, προτρέποντας πολλούς να ζητήσουν την επιστροφή των πιο πρόσφατων tweets.

Πέρυσι η εταιρεία ανταποκρίθηκε προσπαθώντας να προσφέρει και τα δύο είδη timeline. Τελικά εμφανίζει το κουμπί “sparkle”, ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία των χρηστών της.

“Έχουμε καταλάβει ότι όταν φαίνονται πρώτα τα καλύτερα tweets, οι άνθρωποι βρίσκουν το Twitter πιο σχετικό και χρήσιμο. Ωστόσο, έχουμε λάβει ανατροφοδότηση από άτομα που προτιμούν να δουν πρώτα τα πιο πρόσφατα tweets “, δήλωσε η εταιρεία, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, το περασμένο καλοκαίρι κατά τη δοκιμή της λειτουργίας.

Η κοινότητα του Twitter θα είναι σίγουρα ευτυχής που η εταιρεία φαίνεται να λαμβάνει υπόψη την ανατροφοδότηση, όταν πρόκειται για τη χρηστικότητα της εφαρμογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS