ΑρχικήinetΟι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google θα πραγματοποιούνταν στις 3 Ιουνίου. Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει στις ΗΠΑ για τον θάνατο του George Floyd, ανάγκασαν την εταιρεία να αναβάλει προς το παρόν την εκδήλωση.

Όπως ανέφερε η εταιρεία μέσω του λογαριασμού Android Developers στο Twitter: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας πούμε περισσότερα για το Android 11, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να γιορτάσουμε. Αναβάλλουμε την εκδήλωση της 3ης Ιουνίου και την κυκλοφορία της beta έκδοσης. Θα επιστρέψουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες για το Android 11.»

Αν και η εταιρεία δεν λέει ξεκάθαρα το λόγο της αναβολής της εκδήλωσης, είναι φανερό ότι αναφέρεται στις διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή σε όλη τη χώρα.

Σε αρκετές περιοχές, οι διαδηλωτές έγιναν βίαιοι και προχώρησαν σε λεηλασίες και πυρπολήσεις εμπορικών κέντρων και καταστημάτων.

Η Google δεν ανακοίνωσε κάποια νέα ημερομηνία για την εκδήλωση της παρουσίασης του νέου λειτουργικού συστήματος, ούτε για την κυκλοφορία της beta έκδοσης.

Από την άλλη πλευρά, η διαμαρτυρία δημιούργησε επίσης ρήγμα μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump και του Twitter, αφού η πλατφόρμα επεσήμανε ένα tweet του Trump, για υποστήριξη της βίας.

Οι περισσότεροι χρήστες συμφώνησαν με την απόφαση της Google να αναβάλει προς το παρόν την online εκδήλωση για την κυκλοφορία του Android 11, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι υποστήριξαν ότι η τεχνολογία δεν πρέπει να μπλέκεται με την πολιτική.  

Αυτή τη στιγμή και λαμβάνοντας υπόψη την τεταμένη κατάσταση μεταξύ των αρχών  και των διαδηλωτών, φαίνεται ότι η εταιρεία πήρε τη σωστή απόφαση. Ελπίζουμε ότι η Google θα ανακοινώσει σύντομα τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης για το Android 11, όπου θα παρουσιάσει τα νέα του χαρακτηριστικά του στο ευρύ κοινό.

Για όσους ανυπομονούσαν γι΄αυτό το event και επιθυμούν να λάβουν μία πρώτη γεύση από τα νέα χαρακτηριστικά, μπορούν να τα δουν εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS