Αρχικήinetanti-5G USB, μάλλον, αποδείχθηκε μούφα

anti-5G USB, μάλλον, αποδείχθηκε μούφα

Οι θεωρίες συνομωσίας πάνε και έρχονται το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την αναγνώριση του Covid-19 ως πανδημία. Πολλοί έσπευσαν να πουν την άποψη τους για το «πόσο καλά σχεδιασμένα είναι όλα από τους “μεγάλους” που θέλουν να μας καταστρέψουν» και πάει λέγοντας… Το περίεργο είναι ότι οι πλειοψηφία από αυτούς δεν είναι καν ταξιτζήδες (no hate για το επάγγελμα). Εκεί μέσα στο χάος της πανδημίας κάποιος πρέπει να ξεκίνησε ένα νέο κύμα συνωμοσιολογικής παραφροσύνης λέγοντας ότι «όλα είναι ένα καλά σχεδιασμένο κόλπο για να νομίζουμε ότι κινδυνεύουμε από τον Covid-19 αλλά δεν κινδυνεύουμε από αυτό αλλά από το 5G που υποχθόνια μπαίνει στις ζωές μας όσο εμείς κάνουμε TikTok videos» Μπερδευτήκατε; Εμείς ναι πάντως. Και κάπου εκεί, το Glastonbury Town Council αναφέρθηκε σε ένα νέο anti-5G USB. Πόσο αποτελεματικό είναι, όμως;

anti-5G USB, μάλλον, αποδείχτηκε μούφα

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι απλώς ένα κανονικό USB stick με μόνο 128MB αποθήκευσης.

Όπως σημείωσε σήμερα το BBC, το USB stick” 5GBioShield προτάθηκε από ένα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής 5G του Glastonbury Town Council, η οποία ζήτησε έρευνα για το 5G.” Η εταιρεία που πουλά τα 5GBioShield ισχυρίζεται ότι “είναι το αποτέλεσμα της πιο προηγμένης τεχνολογίας που διατίθεται σήμερα για εξισορρόπηση και πρόληψη των καταστροφικών επιπτώσεων που προκαλούνται από μη φυσικά ηλεκτρικά κύματα, ιδιαίτερα (αλλά δεν περιορίζονται σε) 5G, για όλες τις βιολογικές μορφές ζωής.”

Το προϊόν κοστίζει 283 £, το οποίο μετατρέπεται σε σχεδόν 350 $. Αυτό είναι το κόστος για να λάβετε «προστασία για το σπίτι και την οικογένειά σας, με το stick να μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε smartphone ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή, συσκευή ακτινοβολίας ή εκπομπής EMF».

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS