ΑρχικήinetΣυσκευή "anti-5G" που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι απλώς ένα κανονικό USB stick με μόνο 128MB αποθήκευσης.

Όπως σημείωσε σήμερα το BBC, το USB stick” 5GBioShield προτάθηκε από ένα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής 5G του Glastonbury Town Council, η οποία ζήτησε έρευνα για το 5G.” Η εταιρεία που πουλά τα 5GBioShield ισχυρίζεται ότι “είναι το αποτέλεσμα της πιο προηγμένης τεχνολογίας που διατίθεται σήμερα για εξισορρόπηση και πρόληψη των καταστροφικών επιπτώσεων που προκαλούνται από μη φυσικά ηλεκτρικά κύματα, ιδιαίτερα (αλλά δεν περιορίζονται σε) 5G, για όλες τις βιολογικές μορφές ζωής.”

Το προϊόν κοστίζει 283 £, το οποίο μετατρέπεται σε σχεδόν 350 $. Αυτό είναι το κόστος για να λάβετε «προστασία για το σπίτι και την οικογένειά σας, με το stick να μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε smartphone ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή, συσκευή ακτινοβολίας ή εκπομπής EMF».

5G

“Το 5GBioShield καθιστά δυνατή, χάρη σε μια μοναδικά εφαρμοζόμενη διαδικασία κβαντικής τεχνολογίας νανο-στρώματος, την εξισορρόπηση των ανισορροπημένων ηλεκτρικών ταλαντώσεων που προκύπτουν από όλες τις ηλεκτρικές ταλαντώσεις που προκαλούνται από όλες τις συσκευές, όπως: φορητοί υπολογιστές, ασύρματα τηλέφωνα, wlan, tablet κ.λπ.,” λέει η εταιρεία, προσθέτοντας ότι το USB stick φέρνει ισορροπία στο πεδίο σε ατομικό και κυτταρικό επίπεδο αποκαθιστώντας ισορροπημένα αποτελέσματα σε όλες τις επιβλαβείς (ιονισμένες και μη ιονισμένες) ακτινοβολίες. “

Το USB stick προφανώς δεν χρειάζεται να συνδεθεί σε τίποτα για να λειτουργήσει. “Είναι πάντα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ και λειτουργεί – γι ‘αυτό χρησιμοποιήσαμε την κβαντική τεχνολογία νανο-στρωμάτων”, αναφέρει η εταιρεία.

Ωστόσο, η συσκευή φέρεται να προσφέρει ένα ευρύτερο πεδίο προστασίας όταν είναι συνδεδεμένη. Για να απαντήσετε στο ερώτημα εάν το stick πρέπει να “φορτίζεται τακτικά”, οι συχνές ερωτήσεις αναφέρουν “Όχι – η φόρτιση εισόδου επεκτείνει μόνο το πεδίο από ακτίνα 4 μέτρων έως 20m + ακτίνα όταν συνδέεται σε φορτιστή τοίχου USB ή υπολογιστή.”

Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 5GBioShield χωρίς να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi. Το κλειδί USB δεν αποκλείει σήματα Wi-Fi, λέει η εταιρεία. Αντ ‘αυτού, το προϊόν “μετατρέπει” τα σήματα και “μετατρέπει όλες τις επιβλαβείς συχνότητες σε μη επιβλαβείς”.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS