ΑρχικήinetΕπικά tablet, gaming monitors και πληκτρολόγια κονσόλας παρουσιάστηκαν στο CES

Επικά tablet, gaming monitors και πληκτρολόγια κονσόλας παρουσιάστηκαν στο CES

gamingΤο Consumer Electronics Show του 2019, έχει να επιδείξει μια ολόκληρη σειρά gaming hardware, που περιλαμβάνει από gaming monitors έως το πιο ευαίσθητο ποντίκι που έχουμε δει ποτέ.

Το Omen Emperium 65 της HP θα κοστίζει ένα επιβλητικό € 4.310, όταν κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο και θα είναι η πρώτη επίσημη οθόνη BFGD που μπορείτε να αγοράσετε.

Η οθόνη αυτή δεν χρειάζεστε έναν υπολογιστή για να παίξετε παιχνίδια – υπάρχει ενσωματωμένο Nvidia Shield, το οποίο σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια μέσω της υπηρεσίας GeForceNow της εταιρείας, καθώς και του SteamLink της Valve.

Και δεν θα χρειαστείτε ούτε ηχεία – έχει ενσωματωμένη μια μπάρα ήχου που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει όλα τα μπάσα που χρειάζεστε χωρίς την ανάγκη ενός ξεχωριστού υποσυστήματος. Παρέχει επίσης εμπειρία 4K HDR gaming.

Η Razer, πάροχος κορυφαίων εξαρτημάτων για παιχνίδια εδώ και χρόνια, έχει ασχοληθεί τελικά και με την αγορά των monitors, έτσι ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε το hardware του υπολογιστή σας.

Το Razer Raptor με δυνατότητα Chroma είναι μια οθόνη 27 ιντσών 2560×1440 και μπορεί να προσφέρει εικόνες HDR, παρόλο που δεν είναι ακριβώς 4Κ.

Το μειονέκτημα είναι ότι η οθόνη των $ 700 (£ 550) έχει επιβεβαιωθεί μόνο για τις ΗΠΑ μέχρι τώρα – αλλά αν αποδειχθεί επιτυχία εκεί, είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

Αν θέλετε να ολοκληρώσετε το σετ, η εταιρία κυκλοφόρησε τα πρώτα της PC chassis, τα Tomahawk και Tomahawk Elite.

Η Razer αποκάλυψε επίσης επίσημα την ενημερωμένη έκδοση του πληκτρολογίου κονσόλας Turret.

Αυτό θα σας προσφέρει έναν άνετο τρόπο να συνδέσετε πληκτρολόγιο απευθείας στο Xbox One σας.

Τα πληκτρολόγια διαθέτουν ένα μαγνητικό ποντίκι με δυνατότητα ολίσθησης. Η μονάδα αυτή είναι το πρώτο επίσημα συμβατό set-up για το Xbox One.

Η Asus έχει επίσης αποκαλύψει μια σειρά από υπέροχα καλούδια για gaming.

Το καλύτερο είναι το ROG Mothership – ένα tablet 17 ιντσών με αποσπώμενο κάλυμμα πληκτρολογίου.

Θα βρείτε επίσης το πιο πρόσφατο Nvidia RTX 2080 graphics hardware μέσα σε αυτό το θηρίο των 4,7 κιλών, οπότε πραγματικά θα πρέπει να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε με την ποιότητα που θέλετε.

Το μόνο πράγμα που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι η τιμή του.

Η Asus αποκάλυψε επίσης μερικά νέα λαμπερά πληκτρολόγια που κυκλοφορούν αυτό το μήνα – το ROG Strix Ctrl και το TUF Gaming K7.

Και τα δύο μοιάζουν σαν να έχουν κατασκευαστεί από κομμάτια ακατέργαστου μετάλλου – επειδή έχουν!

Η φανταχτερή τεχνολογία μέσα σε κάθε πληκτρολόγιο σημαίνει ότι παίρνετε εξαιρετικά γρήγορη ανταπόκριση από τους αισθητήρες λέιζερ κάτω από κάθε πλήκτρο, αλλά με την κλασική αίσθηση ενός μηχανικού πληκτρολογίου παλαιού στυλ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS