ΑρχικήinetΛογισμικό δημιουργίας διαδραστικών φυλλαδίων PDF της FlipBuilder

Λογισμικό δημιουργίας διαδραστικών φυλλαδίων PDF της FlipBuilder

φυλλαδίωνΗ εμπλοκή στο ηλεκτρονικό εμπόριο απαιτεί από πολλές επιχειρήσεις να γεμίζουν τις ηλεκτρονικές σελίδες τους με άψογο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των φυλλαδίων προϊόντων. Η ικανότητα των εταιρειών να παρουσιάζουν δημιουργικές ιδέες θα αιχμαλωτίσει τελικά το ενδιαφέρον πολλών πελατών και θα τους οδηγήσει να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας εταιρείας. Ως εκ τούτου, μία επιχείρηση θα πρέπει πρώτα να μάθει ποιο λογισμικό μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό ψηφιακό φυλλάδιο. Για πολλούς, το Flip PDF Professional είναι το πιο βολικό λογισμικό δημιουργίας φυλλαδίων PDF.

Με το όραμα της FlipBuilder να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις ψηφιακής έκδοσης, η εταιρεία δημιούργησε το Flip PDF Professional. Αυτό το λογισμικό δημιουργίας φυλλαδίων σε PDF, είναι σε θέση να μετατρέπει τα συνηθισμένα αρχεία PDF σε πλήρως διαδραστικά ψηφιακά φυλλάδια, τα οποία είναι εύκολο να μοιραστούν με τους καταναλωτές. Επιπλέον, τα outputs των φυλλαδίων είναι συμβατά με desktop και mobile συσκευές. Οι αναγνώστες κάθε ψηφιακού φυλλαδίου που παράγεται μέσω του Flip PDF Professional θα βιώσουν σίγουρα άνεση και ψυχαγωγία κατά την περιήγησή τους στο φυλλάδιο.

Δεδομένων αυτών των χαρακτηριστικών, εκατομμύρια χρηστών δήλωσαν ότι το Flip PDF Professional είναι το πιο ιδανικό λογισμικό δημιουργίας φυλλαδίων PDF. Είναι εύκολο στη χρήση. Η μετατροπή PDF πραγματοποιείται σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ είναι δυνατή η προσθήκη εμπλουτισμένων μέσων, όπως βίντεο, μουσικής και εικόνων. Στην πραγματικότητα, τα δείγματα φυλλαδίων και τα βίντεο είναι άμεσα διαθέσιμα στο http://www.flipbuilder.com/flip-pdf-pro/ για να δουν όλοι πόσο ενδιαφέρον είναι το Flip PDF Professional.

Ο Winston Zhang, Διευθύνων Σύμβουλος της FlipBuilder, δήλωσε: “Αυτό το λογισμικό είναι το πιο δυναμικό του είδους του, λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει σχεδιαστεί. Η ομάδα σχεδιασμού της FlipBuilder διαβεβαίωσε ότι το Flip PDF Professional θα παράγει ψηφιακά φυλλάδια ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, χωρίς να επιβαρύνει τους χρήστες με τις πολύπλοκες τεχνικές προδιαγραφές για την παραγωγή διαδραστικών φυλλαδίων».

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να μάθετε στη διεύθυνση http://www.flipbuilder.com/.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS