ΑρχικήReviewsKioWare: Λανσάρει νέο Kiosk Software για Chrome OS

KioWare: Λανσάρει νέο Kiosk Software για Chrome OS

Το KioWare για το Chrome OS είναι μια kiosk εφαρμογή που χρησιμοποιείται με το Chrome OS Kiosk Mode για να διασφαλιστεί το λειτουργικό σύστημα του Chrome και να ενεργοποιηθούν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά αλληλεπίδρασης kiosk.

KioWare

Πώς ενεργοποιείται το Chrome Kiosk Mode;

Οι χρήστες με το λειτουργικό σύστημα του Chrome μπορούν να ενεργοποιήσουν το «Chrome Kiosk Mode» στην συσκευή τους. Στη συνέχεια, μπορούν να προσθέσουν το KioWare για την εφαρμογή Chrome OS kiosk για να προσθέσουν χαρακτηριστικά αλλά και ασφάλεια, η οποία δεν είναι διαθέσιμη όσο χρησιμοποιείται το Chrome OS kiosk mode μόνο του.

Όσον αφορά το KioWare Lite για το Chrome OS, τα features που περιλαμβάνει είναι τα εξής:

  • Έλεγχος των popup παραθύρων
  • Μπλοκάρισμα της λίστας domain/page
  • Διαχείριση του user session
  • Tabbed browsing
  • Μπλοκάρισμα της λήψης αρχείου
  • Εκκαθάριση των δεδομένων του ιδιωτικού browser
  • Τροποποίηση των toolbar skins

Τα kiosk software προϊόντα κλειδώνουν μια συσκευή σε ένα ασφαλές kiosk αλληλεπίδρασης, μετατρέποντας ένα tablet σε ένα kiosk για υπηρεσίες αυτοεξυπηρέτησης, ψηφιακής σήμανσης ή διαχείρισης του κινητού. Πλέον, είναι διαθέσιμα για τα λειτουργικά συστημάτα των Windows, Android και Chrome.

Να επισημανθεί πως το KioWare για το Chrome OS δεν πρέπει να το μπερδέψετε με την ερφαρμογή KioWare για Windows, διότι το δεύτερο εξασφαλίζει το λειτουργικό σύστημα των Windows και χρησιμοποιεί έναν Chrome-based browser.  Για το Chrome OS το συγκεκριμένο λογισμικό είναι διαθέσιμο σε ένα δωρεάν λειτουργικό demo. Αρχικά, το κατεβάζετε, το διαμορφώνετε και στη συνέχεια αγοράζετε την άδεια βάσει μιας ετήσιας συνδρομής. Χρειάζεται μία άδεια για κάθε ανεπτυγμένο kiosk που τρέχει το KioWare για Chrome OS. Επίσης, είναι διαθέσιμες οι εκπτώσεις για το volume.

Σχετικά με το KioWare

Το KioWare kiosk software ασφαλίζει μια εφαρμογή ή ένα website στα Windows ή σε Android συσκευές και παράλληλα προστατεύει τον χρήστη και τα δεδομένα δικτύου. Επιπλέον, είναι πλήρως τροποποιήσιμο και προσφέρει λύσεις, όπως για παράδειγμα το κλείδωμα του browser και τη διαχείριση του server-based kiosk. Το συγκεκριμένο λογισμικό χρησιμοποιείται από πολλούς developers, IT professionals, marketers και μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Η ομάδα του έχει τα γραφεία της στο York και την Pennsylvania των Η.Π.Α. και το Reading του Ηνωμένου Βασιλείου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS