ΑρχικήinetLenovo και Google δημιουργούν το τέλειο ξυπνητήρι!

Lenovo και Google δημιουργούν το τέλειο ξυπνητήρι!

ξυπνητήριΧρειάστηκαν μερικά χρόνια, αλλά τελικά κυκλοφόρησε η τέλεια εφαρμογή του Google Assistant – ένα ξυπνητήρι. Το Smart Clock της Lenovo με ενσωματωμένο το Google Assistant μοιάζει σαν αδελφός του Home Hub και του Home Mini. Μόνο που αντί να είναι ένας κόμβος για έλεγχο του smarthome ή ένα speaker με ενσωματωμένο το Google Assistant, η κύρια λειτουργία του είναι αυτή του ξυπνητηριού, που λειτουργεί με το Google Assistant.

Η συσκευή καλύπτεται από ένα γκρι ύφασμα που θυμίζει το ύφασμα του Home Hub και του Mini. Το μόνο μέρος που δεν καλύπτεται από ύφασμα είναι η οθόνη αφής 4 ιντσών, η οποία έχει την επιλογή να εμφανίζει τρία διαφορετικά είδη ξυπνητηριών (προς το παρόν).

Διαθέτει ένα φυσικό κουμπί σίγασης και μια θύρα USB για τη φόρτιση μιας συσκευής (όπως το τηλέφωνό σας) και έχει ενσωματωμένο ηχείο 6W για ανεκτό αλλά όχι εξαιρετικό ήχο.

Αυτό το ξυπνητήρι πραγματικά έχει ως σκοπό να «κάνει θόρυβο» για να βεβαιωθεί ότι θα σας ξυπνήσει, ώστε να μην χάσετε τη συνάντηση που έχετε κανονίσει. Ωστόσο μπορεί επίσης να χειρίζεται πολλές άλλες λειτουργίες του Google Assistant, όπως την παροχή πρόγνωσης καιρού, τον έλεγχο του smarthome σας μέσω φωνής, τον προγραμματισμό μιας ρουτίνας αφύπνισης. Σας επιτρέπει ακόμα να ορίζετε ξυπνητήρια και χρονοδιακόπτες και ακόμη να λαμβάνετε ειδήσεις. Και γενικά όλα τα πράγματα για τα οποία θα χρησιμοποιούσατε πιθανώς ένα προϊόν Google Home ή Echo.

Υπάρχουν μόνο δύο αρνητικά. Το ένα είναι μια μικρή καθυστέρηση μεταξύ της ερώτησης στη Google και της απάντησης που δίνει. Η Google και η Lenovo σημείωσαν ότι αυτό οφείλεται πιθανώς στο μέρος όπου χρησιμοποιήθηκε η συσκευή κατά τη δοκιμαστική της περίοδο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα της δοκιμαστικής έκδοσης και το τελικό προϊόν θα είναι καλύτερο.

Το άλλο πράγμα που θα μπορούσε να σας εμποδίσει να αγοράσετε αυτό το κατά τα άλλα έξυπνο και ελκυστικό ξυπνητήρι είναι η τιμή του. Όταν κυκλοφορήσει την άνοιξη, θα διατίθεται για $ 112, δηλαδή $ 70 περισσότερο από ένα Home Mini και $ 28 λιγότερο από ένα Home Hub. Είναι μια δυσπρόσιτη τιμή και πιθανόν να κάνει το Home Hub μια καλύτερη επιλογή για τους οπαδούς της Google. Ενώ στα $ 112 εξακολουθεί να είναι $ 70 φθηνότερο από την αντίστοιχη συσκευή της Alexa, το Echo Spot, δεν διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα για βιντεοκλήσεις. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS