ΑρχικήinetCES 2019: Η Western Digital λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων

CES 2019: Η Western Digital λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων

Η Western Digital (WD) ανακοίνωσε μια σειρά από νέα προϊόντα εξωτερικής αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένου του νέου SanDisk Extreme Pro Portable SSD, στην τρέχουσα τεχνολογική έκθεση CES 2019 στο Λας Βέγκας. Η εταιρία παρουσίασε επίσης ένα πρωτότυπο σχέδιο του thumb drive SanDisk 4TB USB-C, της φορητής μονάδας My Passport Go SSD καθώς και μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων που βασίζεται σε Cloud, η οποία ονομάζεται SanDisk Flashback. Το Extreme Pro Portable SSD θα κυκλοφορήσει στην αγορά αυτή την άνοιξη, ενώ το My Passport Go SSD έχει κυκλοφορήσει ήδη στις αγορές. Η εταιρεία έχει σημειώσει ότι η υπηρεσία backup του SanDisk Flashback θα είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά.

SanDisk Extreme Pro Portable SSD

Σύμφωνα με την WD, το νέο SanDisk Extreme Pro Portable SSD είναι σε θέση να προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς μέχρι και 1GBps. Το SSD έρχεται με interface τύπου 3.1 3.1 Gen 2 τύπου C και θα περιλαμβάνει αντάπτορα τύπου Α. Η εταιρεία σχεδιάζει να τo κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη αποθήκευσης – 500GB, 1TB και 2TB, τα οποία σύμφωνα με μια αναφορά AnandTech θα κοστίζει 199 δολάρια, 349 δολάρια και 5.99 δολάρια ετικέτες τιμών αντίστοιχα. Το SanDisk Extreme Pro Portable SSD θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2ο τρίμηνο του 2019.

Από την άποψη των προδιαγραφών, αυτός ο φορητός SSD με το εμπορικό σήμα SanDisk θα ζυγίζει μόλις 79 γραμμάρια με διαστάσεις 112x58x11.5mm. Είναι επίσης ανθεκτικός σε κραδασμούς, όπως οι περισσότεροι φορητοί SSD επαγγελματικής ποιότητας στην αγορά.

SanDisk 4TB USB-C Prototype thumb drive

Επί του παρόντος, σε στάδιο πρωτότυπου σχεδίου, το SanDisk 4TB USB-C Prototype thumb drive της Western Digital είναι ο φορητός USB drive με τις υψηλότερες δυνατότητες στον κόσμο. Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει στην μαζική αγορά, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Μην περιμένετε μια λογική τιμή-ετικέτα οποιαδήποτε στιγμή σύντομα όμως. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ένα μυστήριο σε αυτό το σημείο, αλλά η AnandTech θεωρεί ότι η μονάδα USB θα μπορούσε να χρησιμοποιεί 1.33TB QLC 96L NAND.

SanDisk Flashback

Είναι η νέα υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων που βασίζεται σε Cloud για thumb drives και θα συνοδεύεται (δωρεάν δοκιμή 1 έτους) με το SanDisk Ultra και το SanDisk Ultra Fit Flash. Προς το παρόν, η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει μόνο στις Η.Π.Α. Η υπηρεσία Flashback βασικά δημιουργεί ένα αντίγραφο του περιεχομένου του thumb drive στο cloud, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ακόμα και όταν δεν έχετε μαζί σας τη μονάδα flash. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενο που ανεβάσατε με άλλα άτομα. Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την τιμολόγηση των υπηρεσιών μετά την αρχική δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του ενός έτους.

My Passport Go SSD

Η Western Digital έχει επίσης αποκαλύψει τις φορητές μονάδες My Passport Go SSD, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η μονάδα κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Το πακέτο My Passport Go αποθηκεύει έως και 1TB. Ισχυρίζεται ότι προσφέρει ταχύτητα μεταφοράς 300MBps και περιλαμβάνει interface τύπου USB 3.0 Type A. Παρόλο που η εταιρεία δεν ανέφερε την τιμολόγηση του φορητού SSD, η Amazon κοστολογεί το μοντέλο των 500GB  στα $90 και στα $ 170 το μοντέλο του 1TB.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS