ΑρχικήinetΟι Φιλιππίνες στην κορυφή παρακολούθησης πορνό για το 2018

Οι Φιλιππίνες στην κορυφή παρακολούθησης πορνό για το 2018

ΦιλιππίνεςΤο Pornhub πραγματοποιεί στατιστική ανάλυση της ιστοσελίδας του εδώ και έξι χρόνια και ποτέ δεν σταματάει να εκπλήσσει. Το 2017, η πορνογραφική ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι οι τρεις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις περιελάμβαναν το «Porn for Women», το «Ricky and Morty» και το «Fidget Spinners»!

Φέτος, ο αριθμός των θεατών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα συνεχίζει να αυξάνεται, ανερχόμενος σε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέπτες – αύξηση 5 δισεκατομμυρίων από το 2017.

Από άποψη υψηλότερης ημερήσιας επισκεψιμότητας, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, όμως οι Φιλιππίνες έφτασαν στους 10 κορυφαίους φέτος, ανεβαίνοντας τρεις θέσεις από πέρυσι. Οι Φιλιππίνες βρίσκονται επίσης στην κορυφή της λίστας για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που παραμένουν στο Pornhub, με 13 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αργή σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι αποδεδειγμένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Pornhub, καθώς και άλλες τοποθεσίες όπως το Xvideos, έχουν μπλοκαριστεί στις Φιλιππίνες από ορισμένους παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου, βάση των νόμους κατά της παιδικής πορνογραφίας.

Το Pornhub διαπίστωσε επίσης ότι μεταξύ των 20 κορυφαίων χωρών με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, οι Φιλιππίνες είχαν τον υψηλότερο αριθμό γυναικών επισκεπτών στο 38 τοις εκατό, ακολουθούμενη από τη Βραζιλία και τη Νότιο Αφρική στο 35 τοις εκατό. Ο όρος “Pinay” εξακολουθεί να είναι η λέξη με τα μεγαλύτερα ποσοστά αναζήτησης στις Φιλιππίνες από το 2016. Οι άλλες λέξεις ή φράσεις που αναζητούνται στη χώρα είναι “Japanese wife”  “Japanese,” και “Anime hentai uncensored”.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Γιαπωνέζα πορνοστάρ Maria Ozawa, εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής στις Φιλιππίνες. Τα στοιχεία του Pornhub δείχνουν επίσης ότι οι Φιλιππίνες, σε σύγκριση με άλλες χώρες, έχουν 124% περισσότερες πιθανότητες να παρακολουθούν “reality” βίντεο.

Είναι επίσης συναρπαστικό ότι το Pornhub διαπίστωσε, πως κάθε φορά που υπάρχει ένα γεγονός που τραβάει το δημόσιο ενδιαφέρον, οι αναζητήσεις στο site στρέφονται προς αυτό. Για παράδειγμα, όταν κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι ο Donald Trump κοιμόταν με την Stormy Daniels, οι αναζητήσεις για τη Stormy Daniels στο Pornhub αυξήθηκαν. Κάθε φορά που εμφανιζόταν στις ειδήσεις, οι αριθμοί εκτινάσσονταν επίσης.

Αυτό το φαινόμενο παρατηρήθηκε και στον κόσμο του gaming. Το online video game “Fortnite” ήταν μεγάλη επιτυχία φέτος και τα στοιχεία του Pornhub δείχνουν ότι κάθε φορά που κυκλοφορούσε ένας νέος χαρακτήρας, οι αναζητήσεις στο Pornhub αυξάνονταν επίσης.

Η ανάλυση του Pornhub για το 2018, δεν είναι μόνο μια καλή κοινωνιολογική μελέτη της ανθρώπινης και σεξουαλικής συμπεριφοράς, αλλά μας ωθεί να σκεφτούμε τι μας κάνει αυτό που είμαστε, ακόμη και αν κρύβουμε ορισμένες πράξεις μας, όπως το ότι παρακολουθούμε πορνογραφικό υλικό, από τον υπόλοιπο κόσμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS