Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 00:13
Αρχική inet Καλώδιο σας επιτρέπει να φορτίσετε το Surface Pro ή Laptop με μπαταρία...

Καλώδιο σας επιτρέπει να φορτίσετε το Surface Pro ή Laptop με μπαταρία USB-C

Νωρίτερα φέτος, έγραψα για τον πολυαναμενόμενο προσαρμογέα Surface USB-C που πρόσθεσε τελικά μια ευέλικτη θύρα USB-C στους υπολογιστές Surface Pro και Surface Laptop της Microsoft. Ο προσαρμογέας λειτουργεί όπως δείχνουν οι διαφημίσεις, αλλά είναι μεγάλος, βαρύς, αδέξιος και δαπανηρός. Είχαμε περιγράψει στο παρελθόν τρεις τρόπους με τους οποίους η Microsoft θα μπορούσε να σχεδιάσει ένα καλύτερο καλώδιο.

Φαίνεται ότι μάλλον εισακουστήκαμε αφού τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα καλώδιο που σας επιτρέπει να συνδέσετε απευθείας ένα Surface Pro ή Surface Laptop σε μια μπαταρία USB-C ή έναν wall αντάπτορα για φόρτιση. Το καλώδιο φόρτισης J-Go Surface Connect to USB-C κοστίζει 19,99 δολάρια και είναι διαθέσιμο για παραγγελία τώρα.

USB-C

Το καλώδιο είναι στο ένα άκρο του διαθέτει έναν ιδιόκτητο προσαρμογέα Surface Connect της Microsoft, ενώ το άλλο άκρο είναι ένα τυπικό βύσμα USB-C. Δοκίμασα το καλώδιο τόσο με Surface Pro όσο και με Surface Laptop και μπορώ να φορτώσω και τις δύο συσκευές είτε με μπαταρία USB-C PD είτε με φορτιστή USB-C.

Η J-Go εκτιμά το καλώδιο στα 15V και λέει ότι θα λειτουργήσει με τις περισσότερες συσκευές τροφοδοσίας ισχύος (PD) USB-C, συμπεριλαμβανομένων των φορητών μπαταριών. Αν χρησιμοποιείτε Surface Go, η μπαταρία ή ο φορτιστής πρέπει να παράγει τουλάχιστον 29W (αν και αν χρησιμοποιείτε Go, δεν χρειάζεστε πραγματικά αυτό το καλώδιο, καθώς έχει ενσωματωμένη θύρα USΒ-C ). To Surface Pro και το Surface Laptop απαιτούν τουλάχιστον 36W. Η εταιρεία λέει ότι η βέλτιστη απόδοση επιτυγχάνεται με προσαρμογείς 45W ή 60W.

Αυτό το καλώδιο τεχνικά δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο ο προσαρμογέας της Microsoft, καθώς δεν υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων ή έξοδο βίντεο και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη φόρτιση. Ο ιδρυτής της J-Go Jay, Terry αναφέρει ότι η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης ενός προϊόντος που θα μπορεί να υποστηρίξει αυτές τις λειτουργίες, αλλά δεν γνωρίζει πότε θα μπορούσε να έρθει στην αγορά.

Ακόμα και με αυτούς τους περιορισμούς, το καλώδιο φόρτισης Surface Connect to USΒ-C καθιστά εύκολο για τους ιδιοκτήτες του Surface να φορτίζουν τους φορητούς υπολογιστές με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν στα τηλέφωνά τους ή να χρησιμοποιούν μια φορητή μπαταρία για να φορτίζουν εν κινήσει. Μέχρι να υιοθετήσει πλήρως το Microsoft USB-C σε όλες τις συσκευές της, αυτή είναι η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.