ΑρχικήinetΚαλώδιο σας επιτρέπει να φορτίσετε το Surface Pro ή Laptop με μπαταρία...

Καλώδιο σας επιτρέπει να φορτίσετε το Surface Pro ή Laptop με μπαταρία USB-C

Νωρίτερα φέτος, έγραψα για τον πολυαναμενόμενο προσαρμογέα Surface USB-C που πρόσθεσε τελικά μια ευέλικτη θύρα USB-C στους υπολογιστές Surface Pro και Surface Laptop της Microsoft. Ο προσαρμογέας λειτουργεί όπως δείχνουν οι διαφημίσεις, αλλά είναι μεγάλος, βαρύς, αδέξιος και δαπανηρός. Είχαμε περιγράψει στο παρελθόν τρεις τρόπους με τους οποίους η Microsoft θα μπορούσε να σχεδιάσει ένα καλύτερο καλώδιο.

Φαίνεται ότι μάλλον εισακουστήκαμε αφού τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα καλώδιο που σας επιτρέπει να συνδέσετε απευθείας ένα Surface Pro ή Surface Laptop σε μια μπαταρία USB-C ή έναν wall αντάπτορα για φόρτιση. Το καλώδιο φόρτισης J-Go Surface Connect to USB-C κοστίζει 19,99 δολάρια και είναι διαθέσιμο για παραγγελία τώρα.

USB-C

Το καλώδιο είναι στο ένα άκρο του διαθέτει έναν ιδιόκτητο προσαρμογέα Surface Connect της Microsoft, ενώ το άλλο άκρο είναι ένα τυπικό βύσμα USB-C. Δοκίμασα το καλώδιο τόσο με Surface Pro όσο και με Surface Laptop και μπορώ να φορτώσω και τις δύο συσκευές είτε με μπαταρία USB-C PD είτε με φορτιστή USB-C.

Η J-Go εκτιμά το καλώδιο στα 15V και λέει ότι θα λειτουργήσει με τις περισσότερες συσκευές τροφοδοσίας ισχύος (PD) USB-C, συμπεριλαμβανομένων των φορητών μπαταριών. Αν χρησιμοποιείτε Surface Go, η μπαταρία ή ο φορτιστής πρέπει να παράγει τουλάχιστον 29W (αν και αν χρησιμοποιείτε Go, δεν χρειάζεστε πραγματικά αυτό το καλώδιο, καθώς έχει ενσωματωμένη θύρα USΒ-C ). To Surface Pro και το Surface Laptop απαιτούν τουλάχιστον 36W. Η εταιρεία λέει ότι η βέλτιστη απόδοση επιτυγχάνεται με προσαρμογείς 45W ή 60W.

Αυτό το καλώδιο τεχνικά δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο ο προσαρμογέας της Microsoft, καθώς δεν υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων ή έξοδο βίντεο και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη φόρτιση. Ο ιδρυτής της J-Go Jay, Terry αναφέρει ότι η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης ενός προϊόντος που θα μπορεί να υποστηρίξει αυτές τις λειτουργίες, αλλά δεν γνωρίζει πότε θα μπορούσε να έρθει στην αγορά.

Ακόμα και με αυτούς τους περιορισμούς, το καλώδιο φόρτισης Surface Connect to USΒ-C καθιστά εύκολο για τους ιδιοκτήτες του Surface να φορτίζουν τους φορητούς υπολογιστές με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν στα τηλέφωνά τους ή να χρησιμοποιούν μια φορητή μπαταρία για να φορτίζουν εν κινήσει. Μέχρι να υιοθετήσει πλήρως το Microsoft USB-C σε όλες τις συσκευές της, αυτή είναι η αμέσως επόμενη καλύτερη επιλογή.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS