ΑρχικήinetΔωρεάν ebook για την εισαγωγή στα Microsoft Azure και Microsoft Cloud

Δωρεάν ebook για την εισαγωγή στα Microsoft Azure και Microsoft Cloud

Το cloud computing αποτελεί πλέον μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες για κάθε επιχείρηση που πραγματοποιεί λειτουργίες μέσω διαδικτύου. Τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε ένα δωρεάν αντίγραφο, του ebook για την εισαγωγή στα Microsoft Azure και Microsoft Cloud πριν λήξει η προσφορά.

Azure

Το Azure είναι γεμάτο από υπηρεσίες και προϊόντα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για οποιονδήποτε οργανισμό και η Microsoft προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για κάθε περίπτωση, ειδικά όπου πρόκειται για μεγάλο όγκο δεδομένων, αναλύσεις, AI και μηχανική εκμάθηση. Σε αυτό τον οδηγό θα μάθετε τι είναι το cloud computing και πώς το Microsoft Azure μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφέρετε και να τρέξετε την επιχείρησή σας μέσω cloud, είτε εν μέρει είτε εξ’ολοκλήρου.

Το να το αποκτήσετε, σημαίνει ότι γίνεστε μέρος του μεγαλύτερου open source προμηθευτή υβριδικών cloud στον κόσμο – και συνάμα του πιο οικονομικού!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσετε αυτήν την προσφορά. Απαιτούνται πλήρεις και επαληθεύσιμες πληροφορίες για τη λήψη αυτής της δωρεάν προσφοράς. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως αυτές τις δωρεάν προσφορές, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ξανά εγγραφή. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS