ΑρχικήinetΗ ασύρματη βάση φόρτισης Boostup φορτίζει ταυτόχρονα τρεις συσκευές Apple

Η ασύρματη βάση φόρτισης Boostup φορτίζει ταυτόχρονα τρεις συσκευές Apple

βάση-φόρτισηςΜπορεί να μην είναι σαν το AirPower, αλλά η τελευταία βάση φόρτισης της Belkin σας προσφέρει έναν βολικό τρόπο ταυτόχρονης φόρτισης έως και τριών συσκευών Apple. To Boostup Wireless Charging Dock, διαθέτει ένα ζευγάρι ανυψωμένων pads  ασύρματης φόρτισης για iPhone και Apple Watch και μια θύρα USB τύπου A για τη φόρτιση μιας τρίτης συσκευής, όπως ένα AirPods case.

Ο φορτιστής προσφέρει ισχύ Qi 7,5 W για όλα τα μοντέλα iPhone, με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, συμπεριλαμβανομένου του XS Max. Διαφορετικά, παρέχει 5W / 1A τόσο για Apple Watch όσο και μέσω της θύρας USB. Η βάση φόρτισης στο σύνολό της, τροφοδοτείται από έναν ενσωματωμένο μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος 45 W.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την αποτυχία της κυκλοφορίας του AirPower pad της Apple, εν μέσω αναφορών ότι η συσκευή εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ζητήματα όπως η υπερθέρμανση. Η βάση φόρτισης της Belkin δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο άνεσης με το pad της Apple, αλλά σίγουρα θα μειώσει την ακαταστασία των καλωδίων που επικρατεί όταν θέλετε να φορτίσετε δύο ή τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Η Belkin διαθέτει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση του σταθμού φόρτισης PowerHouse με ένα πιο παραδοσιακό βύσμα Lightning. Αυτό το μοντέλο μπορεί να είναι προτιμότερο αν δεν σας αρέσει η σκέψη του να ακουμπάτε το νέο iPhone σας όρθιο πάνω σε μια βάση χωρίς να υπάρχει τίποτα για να το ασφαλίζει στη θέση του.

Η ασύρματη βάση φόρτισης, θα είναι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο στην τιμή των $ 159.99, ενώ το μοντέλο PowerHouse θα κοστίζει $ 99.99 όταν θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS