Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Apple Watch Series 4: Δεν αναγνωρίζει όλες τις πτώσεις

Ένα από τα highlights της Apple Watch Series 4 είναι η λεγόμενη δυνατότητα ανίχνευσης πτώσης, η οποία θα μπορούσε να είναι κάτι που σώζει ζωές.

Σκοπός της είναι να ανιχνεύσει κάθε πιθανή πτώση και στη συνέχεια να προσφέρεται να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αυτό είναι ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό, αν φυσικά έχει υψηλή ακρίβεια, και μια δοκιμή που έγινε πρόσφατα προσπαθεί να καθορίσει ακριβώς αυτό: πόσο μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε στη νέα Series 4.

Apple

Το κανάλι What’s Inside του YouTube έχει πραγματοποιήσει αρκετές real-life δοκιμές στο νέο Watch της Apple και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Με μικτή απόδοση, το Apple Watch Series 4 απέτυχε να ανιχνεύσει την πτώση σε ένα τραμπολίνο εσωτερικού χώρου, ανεξάρτητα από το αν η δοκιμή διεξήχθη με το πραγματικό τραμπολίνο ή σε ένα χαλάκι γυμναστικής.

Ωστόσο, μια τυπική πτώση σε σκληρή επιφάνεια, όπως το πάτωμα, ενεργοποίησε τη λειτουργία ανίχνευσης πτώσης του Apple Watch, ζητώντας από τον ιδιοκτήτη να ελέγξει εάν είναι εντάξει και αν πρέπει να ειδοποιηθούν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Και τώρα υπάρχει η βασική ερώτηση: είναι αυτό σφάλμα ή ένα χαρακτηριστικό; Όπως φαίνεται, το Apple Watch μπορεί να είναι σε θέση να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ των μαλακών και των σκληρών επιφανειών, αν και μπορεί απλά η συσκευή να μην είναι 100 τοις εκατό ακριβής στην ανίχνευση πτώσεων.

Βεβαίως, υπάρχει περιθώριο για βελτιώσεις και η Apple πιθανώς χρησιμοποιεί δεδομένα που αποστέλλονται από πελάτες προκειμένου να καταστήσει το σύστημα πιο αξιόπιστο.

Η ανίχνευση πτώσης απενεργοποιείται από προεπιλογή και πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα από το μενού έκτακτης ανάγκης SOS στο Watch app σε iPhone. Όμως, αν η ηλικία του λογαριασμού σας έχει οριστεί σε 65 ή υψηλότερη, η Apple ενεργοποιεί αυτόματα την ανίχνευση πτώσης στο ρολόι σας, καθώς η πιθανότητα πτώσης σε αυτήν την περίπτωση είναι υψηλότερη.

Παραμένει να δούμε πώς θα εξελίσσεται αυτό το χαρακτηριστικό μέσα στους επόμενους μήνες και αναμένουμε περαιτέρω βελτιώσεις στις επόμενες ενημερώσεις watchOS 5.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *