Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Microsoft: Νέα Windows 10 updates που φιξάρουν bugs σε HP και Intel συσκευές

Η Microsoft κυκλοφόρησε ορισμένα updates που θα επιλύσουν τα σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι HP και Intel συσκευές οι οποίες αναβαθμίστηκαν σε Windows 10, έκδοση 1809.

Η κυκλοφορία του Windows 10 October 2018 Update (έκδοση 1809) δεν ήταν και πολύ ευχάριστη με τους χρήστες να αναφέρουν όλα τα είδη σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων που καταστρέφουν τον ήχο και προκαλούν BSODs μετά την αναβάθμιση.

Το πρώτο πρόβλημα αφορά το audio hardware των Intel συσκευών που τρέχουν Windows 10 (έκδοση 1809). Το KB4468550 update υποτίθεται ότι θα αποκαταστήσει τον ήχο στις μηχανές που επηρεάζονται.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα κυκλοφορεί στο Windows Update για τα επηρεαζόμενα συστήματα και οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν και από το Microsoft Update Catalog. Για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης απαιτείται επανεκκίνηση του συστήματος.

Το KB4468304 update επιδιορθώνει το σφάλμα BSOD στις HP συσκευές που εμφανίζεται μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 (έκδοση 1809). Η Microsoft επιβεβαίωσε αυτό το ζήτημα την Παρασκευή και η ενημέρωση κώδικα είναι πλέον διαθέσιμη στο Windows Update και στο Microsoft Update Catalog. Η Microsoft αναφέρει ότι το ίδιο σφάλμα θα μπορούσε να εμφανιστεί και στα Windows 10 έκδοση 1803 (April 2018 Update), οπότε η ενημέρωση θα προσφερθεί και σε συστήματα που τρέχουν την παλαιότερη έκδοση.

Πληροφοριακά, το Windows 10 October 2018 Update έχει αποσυρθεί οπότε κανένα σύστημα δεν μπορεί να το εγκαταστήσει.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *