ΑρχικήinetMicrosoft: Νέα Windows 10 updates που φιξάρουν bugs σε HP και Intel...

Microsoft: Νέα Windows 10 updates που φιξάρουν bugs σε HP και Intel συσκευές

Η Microsoft κυκλοφόρησε ορισμένα updates που θα επιλύσουν τα σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι HP και Intel συσκευές οι οποίες αναβαθμίστηκαν σε Windows 10, έκδοση 1809.

Η κυκλοφορία του Windows 10 October 2018 Update (έκδοση 1809) δεν ήταν και πολύ ευχάριστη με τους χρήστες να αναφέρουν όλα τα είδη σφαλμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ζητημάτων που καταστρέφουν τον ήχο και προκαλούν BSODs μετά την αναβάθμιση.

Το πρώτο πρόβλημα αφορά το audio hardware των Intel συσκευών που τρέχουν Windows 10 (έκδοση 1809). Το KB4468550 update υποτίθεται ότι θα αποκαταστήσει τον ήχο στις μηχανές που επηρεάζονται.

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα κυκλοφορεί στο Windows Update για τα επηρεαζόμενα συστήματα και οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν και από το Microsoft Update Catalog. Για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης απαιτείται επανεκκίνηση του συστήματος.

Το KB4468304 update επιδιορθώνει το σφάλμα BSOD στις HP συσκευές που εμφανίζεται μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 (έκδοση 1809). Η Microsoft επιβεβαίωσε αυτό το ζήτημα την Παρασκευή και η ενημέρωση κώδικα είναι πλέον διαθέσιμη στο Windows Update και στο Microsoft Update Catalog. Η Microsoft αναφέρει ότι το ίδιο σφάλμα θα μπορούσε να εμφανιστεί και στα Windows 10 έκδοση 1803 (April 2018 Update), οπότε η ενημέρωση θα προσφερθεί και σε συστήματα που τρέχουν την παλαιότερη έκδοση.

Πληροφοριακά, το Windows 10 October 2018 Update έχει αποσυρθεί οπότε κανένα σύστημα δεν μπορεί να το εγκαταστήσει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS