ΑρχικήsecurityWindows 10: Bug με τα νέα graphics drivers της Intel

Windows 10: Bug με τα νέα graphics drivers της Intel

Η Intel μόλις κυκλοφόρησε νέα graphics drivers με υποστήριξη Windows 10. Δυστυχώς, όμως, η Microsoft δεν έχει επιλύσει ένα bug που εμφανίστηκε στην έκδοση 1809, ενδεχομένως προκαλώντας προβλήματα κατά την αναβάθμιση.

Η νέα έκδοση driver 25.20.100.6326 έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Πρώτα απ ‘όλα, ας επισημάνουμε τα καλά.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει μια διαφθορά στο FIFA 19, όπου κάποια αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι παρουσιάστηκαν λανθασμένα, ενώ φέρνει επίσης υποστήριξη για διάφορα παιχνίδια όπως το Pathfinder: Kingmaker, Battlerite Royale και Valkyria Chronicles 4 για συγκεκριμένα video cards.

Intel

Τα νέα drivers απευθύνονται ειδικά σε Windows 10 64-bit και μπορούν να εγκατασταθούν στην πλειοψηφία των επεξεργαστών 6ης, 7ης και 8ης γενιάς.

Το πρόβλημα, ουσιαστικά, προκύπτει με τα audio drivers. Ένα σφάλμα σε παλαιότερα audio drivers της Intel προκάλεσε προβλήματα στα συστήματα που έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 10 (έκδοση 1809) και για να το λύσει η εταιρεία κυκλοφόρησε νέα  drivers αμέσως μετά την κυκλοφορία της νέας ενημερωμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Ωστόσο, με αυτή τη νέα έκδοση, η Intel επιστρέφει στα προηγούμενα audio drivers χωρίς σαφή λόγο. Τα audio drivers υποβαθμίζονται από 10.25.00.10 σε 10.25.00.9, με την τελευταία έκδοση να έρχεται με το εν λόγω σφάλμα των Windows 10 έκδοση 1809.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS